Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Ελένη Γρομπανοπούλου και Ηλίας Κιτσικίδης με τον Χρήστο Γκουντενούδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας, Χρήστου Γκουντενούδη
Ο δημοτικός συνδυασμός ‘’Παιονία Ισχυρή’’ υποδέχεται στις τάξεις του την Ελένη Γρομπανοπούλου, μια σεμνή και δυναμική γυναικεία παρουσία που θα επιδιώξει όπως και όλα τα στελέχη του, να δώσουν πραγματικό περιεχόμενο και να κάνουν πράξη τις ευκαιρίες που δικαιούνται οι Πόλεις μας και τα χωριά μας για να κάνουμε την Παιονία μας ακόμη πιο ισχυρή! 


Με πίστη στις αρχές και αξίες μας, με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του τόπου και στον Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη, η Ελένη Γρομπανοπούλου θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Δ.Ε. Αξιούπολης.

Οι περισσότεροι την γνωρίζουν ως την Ελένη που ίδρυσε το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Παιονίας «Μέγας Αλέξανδρος», αλλά και από το Φανό που διετέλεσε Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου για αρκετά χρόνια. 

Με το Δήμο Παιονίας την συνδέει μια μακρόχρονη σχέση αγάπης για τον πολιτισμό και την εκπαίδευση. Έχει αποδείξει πως ο εθελοντισμός σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία μπορούν να αλλάξουν και να βελτιώσουν το κοινωνικό γίγνεσθαι. Οι προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές της εξάλλου, αφορούν το πολιτιστικό κεφάλαιο και την εκπαίδευση γενικότερα. 

Είναι Καθηγήτρια Δημιουργικής Γραφής, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων και επιστημονικά υπεύθυνη του προγράμματος Δημιουργικής Γραφής στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Διαβατών στο οποίο λειτουργεί Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Συνεργάστηκε και συνεργάζεται με τοπικούς φορείς του δήμου Παιονίας και είναι ανοιχτή για κάθε νέα πρόκληση που έχει ως στόχο την τοπική ανάπτυξη σε πολιτιστικό και εκπαιδευτικό επίπεδο.

Αποφάσισε να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με τον Χρήστο Γκουντενούδη μετά από ώριμη σκέψη και με αίσθημα ευθύνης, γιατί πιστεύει πως μπορεί να συνεισφέρει ακόμη περισσότερο στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.



Στην πρώτη γραμμή της μάχης των αυτοδιοικητικών εκλογών μπαίνει δυναμικά ο Ηλίας Κιτσικίδης με την "ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ" του Δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη.

Νέος, μαχητικός και αγωνιστής, ο Ηλίας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Δήμαρχο για να συνεχιστεί η προσπάθεια ανάπτυξης και θετικών προοπτικών του Δήμου.

Γεννημένος το 1978 στο Κιλκίς, από τον Σωκράτη και την Δέσποινα, ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση στα Σχολεία του Πευκοδάσους και του Πολυκάστρου. Ασχολείται με τη γεωργία, ενώ από το 2017 έως σήμερα είναι Γενικός Γραμματέας του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Παιονίας. 

Ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου "Άγιος Γεώργιος" Πευκοδάσους. Παντρεμένος με δύο παιδιά, ζει με την οικογένειά του στο Πολύκαστρο. Με τον Ηλία Κιτσικίδη δυναμώνει η Παιονία, για να γίνει ακόμη πιο ισχυρή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.