Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Ο υποψ. Δήμαρχος Κιλκίς Δ. Τσαντάκης, ευχαριστεί...

Υπογράφει ο
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Υποψ. Δήμαρχος Κιλκίς 
Η παραίτησή μου τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 από το αξίωμα του Αντιδημάρχου Κιλκίς, για λόγους προσωπικούς, ευθύνης και αξιοπρέπειας, είναι η μικρή πράξη-αντίδρασή μου σ' αυτό που έκαναν πολλοί κύριοι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου ψηφίζοντας την “εγκληματική” Συνθήκη των Πρεσπών, για την Ελλάδα και τη Μακεδονία μας. 


Γνωρίζω ότι εργάστηκα πιστός στο καθήκον μου για σχεδόν τεσσεράμισι χρόνια καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο. Με σοβαρότητα, συνέπεια, εντιμότητα, σχεδιασμό και δημιουργία υπηρέτησα τους συμπολίτες μου και τον τόπο μου ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού και Ποιότητας Ζωής. Πετύχαμε στα περισσότερα. Αυτό δεν το έκανα μόνος μου, γιαυτό αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς που με τον ένα ή άλλο τρόπο συνδημιουργήσαμε.

Ευχαριστώ το Δήμαρχο που ήταν δίπλα μου, αρωγός και με κριτικό πνεύμα στην εκτέλεση των καθηκόντων μου.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους Αντιδημάρχους και τους άλλους Δημοτικούς Συμβούλους που με τις παρεμβάσεις τους και την ψήφο τους έδωσαν πνοή στις εισηγήσεις που έφερα στα Συμβούλια.

Ευχαριστώ το προσωπικό όλων των υπηρεσιών του Δήμου, Δόμησης, Τεχνικών, Διοίκησης,Οικονομικών,Προμηθειών, Προγραμματισμού, Πληροφορικής, Καθαριότητας, Πρασίνου και ιδιαίτερα της Κοινωνικής Πρόνοιας, του Πολιτισμού, της Δ.Ε. Πικρολίμνης, καθώς και το Γενικό Γραμματέα που συνεργαστήκαμε πρόθυμα και πετύχαμε το άρτιο αποτέλεσμα σε κάθε δράση και εκδήλωση, με πολύ μικρό κόστος.

Ευχαριστώ όμως ξεχωριστά τους ανθρώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας,σχολείων, ιδιωτικών σχολών χορού, γυμναστηρίων, ΚΔΑΠ,φροντιστηρίων και των άλλων τοπικών επιχειρήσεων. Με ανθρώπους όλων των ηλικιών, αλλά κυρίως παιδιά και νέους, με ανθρώπους όλων των ιδεολογιών, αλλά με κέφι,μεράκι και αγάπη νομίζω τα καταφέραμε.

Τα καταφέραμε να αναδείξουμε την αξία του εθελοντισμού και άμιλλας μέσα από υψηλού επιπέδου κοινωνικές εκδηλώσεις πολιτισμού και αλληλεγγύης. Εργαστήκαμε σε ολόκληρο το Δήμο στην πόλη και στα μικρά χωριά μας με τους σημαντικούς ανθρώπους, δίνοντας ζωντάνια και χαρά.

Ευχαριστώ τους θεατές των εκδηλώσεων μας. Είτε χειροκροτούσαν, είτε όχι, ήταν μαζί μας και μοιραζόμασταν τη δύναμη και το ταλέντο των ανθρώπων μας. Και είναι πάρα πολλοί επιτρέψτε μου να πω, όπως πολύ μεγάλο είναι το έργο που συντελέσαμε αυτά τα χρόνια. Μαζί ανοίξαμε νέα κεφάλαια στον Πολιτισμό με τοπικό δυναμικό και συνέργειες. Μαζί βελτιώσαμε την καλλιτεχνική Παιδεία και την Κοινωνική Πρόνοια του Δήμου μας.

Νοιώθω ιδιαίτερα περήφανος και γιαυτά τα χρόνια που υπηρέτησα το Δήμο και τους πολίτες του Κιλκίς και βοήθησα να βγαίνει ένα πολύτιμο χαμόγελο στα πρόσωπα όλων.

Φίλες και φίλοι συνεχίζω να πορεύομαι και να παραμένω υπηρέτης της παράδοσης, της ιστορίας και οπαδός των καινοτόμων και δημιουργικών ανατροπών με τους συμπολίτες μας. Οφείλω να αγωνίζομαι για την πατρίδα μας και το Κιλκίς μας.

Θα ανταμώνουμε. Έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί ακόμη. Είναι ωραίος και τα αξίζει ο τόπος μας. Και αν κάποιους λίγους στενοχώρησα, δεν υπήρχε σκοπιμότητα γιαυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.