Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Αυτοί εξέδιδαν γυναίκες μέσω διαδικτυακού γραφείου ερωτικών ραντεβού

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας πέντε (5) μελών εγκληματικής ομάδας καθώς και οι φωτογραφίες δύο εξ αυτών, οι οποίοι στρατολογούσαν και εξέδιδαν αλλοδαπές γυναίκες, μέσω διαδικτυακού γραφείου ερωτικών ραντεβού. 

Η εν λόγω σπείρα εξαρθρώθηκε στις 10-2-2018 από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για τα αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της σωματεμπορίας και της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση από κοινού τελεσθείσα καθώς.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την συλληφθείσα:
1. (επ) AMAXOPULU (ον) NADESHA του LEONID και της LIUBOV , γεννηθείσα στις 6-10-1976 στο Καζακστάν 


και τους μη συλληφθέντες :


2. ΜΠΛΙΝΤΟ ΡΟΜΕΟ του Μίρι και της Αρντιάνα, γεννηθέντα στις 2-11-1993 στο Φιέρ Αλβανίας 


3. (επ) BOGDANOVYCH (ον) TETYANA του IVAN και της VERA , γεννηθέντα στις 28-9-1965 στην Ουκρανία

4. (επ) CURA (ον) ERALDI του BASHKIM και της TEYTA , γεννηθέντα στις 6-10-1994 στην Αλβανία

5. ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ ΙΩΑΝΝΗ του Σεραφείμ και της Ρηνούλας, γεννηθέντα την 1-1-1980 στην Αθήνα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες εγκληματικές συμπεριφορές, την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμή της παρούσης καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476826 της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.