Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ευχές από το Επιμελητήριο Κιλκίς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ο πρόεδρος Παύλος Τονικίδης και η διοίκηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς εύχονται ολόψυχα στους μαθητές και στους δασκάλους τους των δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων του νομού μας, καθώς και στους γονείς τους, ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.
Η κοινωνία μας έχει ανάγκη στις μέρες που ζούμε, από την υψηλού επιπέδου Παιδεία κι Εκπαίδευση, μέσα σ` ένα ανοιχτό και δημοκρατικό σχολείο, που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες μαθητών και δασκάλων.

Το Επιμελητήριο του Κιλκίς θα είναι πάντα στη διάθεση της Εκπαιδευτικής Κοινότητας για κάθε εποικοδομητική συνεργασία, προς όφελος πάντα της τοπικής μας κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.