Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Εκλογές ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του ενώπιον της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Τη διενέργεια εκλογών για να σταματήσει η καταστροφή της οικονομίας και της Δημοκρατίας στον τόπο ζήτησε τις παραμονές της ψήφισης των μέτρων ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Στην ομιλία του ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι οι βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση πρέπει να αναλάβουν την πατριωτική τους ευθύνη και ο λαός να πραγματοποιήσει έναν ειρηνικό ξεσηκωμό για να μην περάσουν αυτά τα μέτρα που οδηγούν σε αυτοκτονία τη χώρα. «Είναι συνταγματική, πατριωτική και δημοκρατική ευθύνη όλων. Για να σωθεί ο τόπος. Μόνο μια λύση υπάρχει και είναι πολιτική: Εκλογές» τόνισε.

Newsroom ΔΟΛ

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΠΑΙΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΘΙΑΣΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΕΡΓΟΥ, ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ? ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.
    ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.