Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Μήνυμα Προέδρου Επιμελητηρίου Κιλκίς για το 2020

Υπογράφει ο Χρήστος Χατζημλάδης 
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς
Η νέα δεκαετία ξεκινά μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και προσδοκιών για την ελληνική κοινωνία. Ειδικότερα για την επιχειρηματικότητα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις το 2020 αποτελεί χρονιά ορόσημο, για την οριστική ανάκαμψή τους. Πρέπει να συνεχιστεί η πολιτική μείωσης των φόρων και της αύξησης του εισοδήματος των πολιτών, με ταυτόχρονη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, ώστε να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις για αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης και των επενδύσεων που οδηγούν σε αύξηση των θέσεων εργασίας.

Γκουντενούδης: Τέτοια είναι η έλλειψη αισχύνης που τους διακρίνει!

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»
Πρώην Δήμαρχος Παιονίας
Για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε περίτρανα και με τον πλέον εμφατικό τρόπο η πολιτική ανεπάρκεια και η ιδιοτελής λειτουργία του κ. Σιωνίδη και της ομάδας του.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 3/1/2020 (3:30 μ.μ.)

Συνελήφθησαν 2 άτομα στο Κιλκίς για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς
Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αποτροπή της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, συνελήφθησαν σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 25 ετών, για μεταφορά αλλοδαπών με σκοπό την διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την Κυριακή 05-01- 2020 μέχρι και την Τρίτη 07-01-2020

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 1/03-01-2020), που ισχύει από την Κυριακή 05-01- 2020 μέχρι και την Τρίτη 07-01-2020.

Πάμε μια ωραία εικαστική εκδρομή με την ΤΕΧΝΗ Κιλκίς;

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου η ΤΕΧΝΗ
πάει εκδρομή
Επισκεπτόμαστε την έκθεση με τίτλο «τσίκι-τσίκι» με έργα του Αλέξη Ακριθάκη στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του Α.Π.Θ., ξεναγούμαστε, απολαμβάνουμε και γεμίζουμε την ψυχή μας και μετά πάμε κάστρα για ουζάκι και ζωντανή μουσικούλα διότι και ο οίνος εφραίνει καρδίαν ανθρώπου.

Απολογισμός 2019 της Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης

Ανακοίνωση 

Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης

Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης, όπως κάθε έτος, κάνει και φέτος έναν απολογισμό δράσεων και ενεργειών.

Τα 4Π που οφείλει να έχει ο ερχόμενος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας

* Γράφουν: Ωραιοζήλη-Μαρία Φ. Κουτσουπιά, Αναστασία Νικολοπούλου, Χριστίνα Γιαννέλου, Μαρία Ντάμπου, Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Ονόματα ακούγονται πολλά, δεκάδες Αρκετοί από αυτούς είναι σοβαρά και συγκροτημένα πολιτικά οντά. Ίσως κάποιοι όχι... Μα τελικά τι χρειάζεται η Ελληνική Πολιτεία για αυτόν τον, ταυτόχρονα εθνικά σπουδαίο μα και πολιτικά ''διακοσμητικό'' ρόλο; 

ΚΙΝ.ΑΛ.: Όποιος απλώσει δάχτυλο στα εθνικά, κυριαρχικά μας δικαιώματα θα χάσει το χέρι

Κοινή ανακοίνωση των Τομέων Ενέργειας & Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και των αντίστοιχων υπευθύνων βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής Γ. Αρβανιτίδη και Α. Λοβέρδου 
O αγωγός Eastern Mediterranean Pipeline (EastMed) σκοπεύει στη μεταφορά φυσικού αερίου από τα κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Φυσικού Αερίου, αναδεικνύοντας την Ελλάδα σε ενεργειακό κόμβο της ευρύτερης περιοχής. Η παράταξη μας με γνώμονα την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας, την διαρκή οικονομική ανάπτυξη και κυρίως τα ισχυρά γεωπολιτικά οφέλη οραματίστηκε και σχεδίασε ήδη από το 2011 ένα από τα μεγαλύτερα ενεργειακά έργα της εποχής μας.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ: “Overcoming Students Challenges & Aiding Retention” στο πλαίσιο του Erasmus+

Η Επιμορφωτική Κιλκίς συμμετέχει ως διακρατικός εταίρος στο πρόγραμμα με τίτλο “Overcoming Students Challenges & Aiding Retention” και ακρωνύμιο «OSCAR» στο πλαίσιο του Erasmus+ ΚΑ202 Στρατηγικές Συμπράξεις για Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση. Είναι το 4ο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει η Επιμορφωτική Κιλκίς για το 2019.