Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Ελπίδα με το βλέμμα κοιτάζοντας προς την ανατολή προς την αξέχαστη ΘΡΑΚΗ

Της Μόνικας Σωτηριάδου
Από το ΠΕΔΙΝΌ ευχαριστούμε την Θρακική Εστία Κιλκίς που μας έδωσε την χαρά να μοιραστούμε μία ημέρα μοναδική και γεμάτη με Θρακιώτικους αυθεντικούς ήχους που θα μείνουν για πολύ καιρό στην σκέψη μας και στις αναμνήσεις μας.

Ο χορός που οργάνωσε το Δ.Σ του συλλόγου με την πολύ καλή επιλογή του μουσικού συγκροτήματος ΕΒΡΙΤΙΚΗ ΖΥΓΙΑ απογείωσε τον κόσμο για αρκετές ώρες μέσα σε μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερα συγκινητική για τις δύσκολες ώρες που περνάει η Πατρίδα μας όσον αφορά σε αυτά που την αναγκάζουν να υπομένει.

Ήτανε αυτό το κρυμμένο μυστικό της ψυχής που γίνεται μουσική, τραγούδι, χορός... και αντιστέκεται με πολιτισμό...δύναμη και ελπίδα με το βλέμμα κοιτάζοντας προς την ανατολή προς την αξέχαστη ΘΡΑΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.