Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Τα νέα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς (25/10/2018)


Δελτίο τύπου Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Λυκείου των Ελληνίδων ξεκίνησαν και συνεχίζονται καθημερινά (Δευτέρα έως και Παρασκευή) στη γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς (Μητροπόλεως 11), στο τηλ. 23410-27684, 6 - 8 μ.μ.

Για τις εγγραφές των τμημάτων του Πολυκάστρου, μπορείτε να απευθύνεστε στον Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας «Ευκράντη», στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 6 - 8μ.μ. και στο τηλ. 6932 914 118.

Πολιτιστικό Ημερολόγιο
Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στους χώρους μας την τηλεοπτική εκπομπή «Πολιτιστικό Ημερολόγιο» που προβάλλεται στο κανάλι TV100. Το Λ.Ε.Κ. άνοιξε την πλούσια ιματιοθήκη που διαθέτει και παρουσίασε φορεσιές απ’ όλη την Ελλάδα.

Ιστορικός περίπατος
Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 το εφηβικό μας τμήμα λίγο πριν την πρόβα, συμμετείχε στον «Ιστορικό περίπατο» της πόλης του Κιλκίς με ξεναγό την κα. Γιαννέ Ειρήνη μέλος του Δ.Σ. του Λ.Ε.Κ. Πρόσφυγες από τη Στρώμνιτσα, την Παλιά Δοϊράνη, το Μελένικο, τη Στενήμαχο, την Ανατολική Θράκη, τον Πόντο και τον Καύκασο. Οι πρώτοι που εγκαταστάθηκαν σε μια πόλη που είχε δημιουργηθεί αποκλειστικά γι’ αυτούς. Ένα ολόκληρο «μωσαϊκό» από χαμένες πατρίδες.

Μουσικοχορευτικό μεσημεριανό γλέντι
Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποίησε στο κέντρο διασκέδασης «ΘΕΑΤΡΟ» τον ετήσιο μεσημεριανό χορό του με ζωντανή παραδοσιακή - λαϊκή μουσική με τους: Έφη Ναβροζίδου, Νίκο Καλαϊτζίδη και Χρήστο Μαυρόπουλο. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φίλους του Λ.Ε.Κ. που με τη διαρκή συμμετοχή στηρίζουν τις δράσεις του Λ.Ε.Κ.

Συμμετοχή Λ.Ε.Κ. στο Ίσωμα
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς ύστερα από πρόσκληση, συμμετείχε στην Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα που πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στο χωριό Ίσωμα, με το τμήμα παραστάσεων του Λ.Ε.Κ. να παρουσιάζει χορούς από τη Μακεδονία τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την μνήμη του Μακεδονομάχου Καπετάν Ιωάννη Ράμναλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.