Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς - 13/9/2018

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Την δεύτερη εβδομάδα λειτουργίας διανύει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς και ήδη συμπληρώνονται αισίως 22 τμήματα ποδοσφαίρου.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και καθημερινά προσέρχονται στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου ολοένα και περισσότερα παιδιά ώστε να ζήσουν την χαρά της μάθησης αλλά και του ποδοσφαιρικού παιχνιδιού.

Τα τμήματα είναι κλειστά, ολιγομελή και με την απαιτούμενη ομοιογένεια σε ότι αναφορά την προπονητική ηλικία.

Στο ήδη καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό έχει προστεθεί ο Γρηγόρης Αθανασίου ως προπονητής τερματοφυλάκων με μεγάλη θητεία στο χώρου του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (πάνω από 70 συμμετοχές στη Supeleague ) καθώς και ο Θεόδωρος Πολυχρόνου, καθηγητής Φυσικής Αγωγής απόφοιτος του ΑΠΘ.

Ο κ. Νίκος Μούρος, ως Τεχνικός Διευθυντής συντονίζει άριστα το ήδη έμπειρο επιστημονικό προσωπικό για την εφαρμογή του Ετήσιου Πλάνου με τις κατάλληλες μεθόδους διδασκαλίας, εκμάθησης , εκπαίδευσης και προπόνησης πάντα ανάλογα με την βιολογική και προπονητική ηλικία των μικρών ποδοσφαιριστών.

ΠΑΟΚ... καλεί Αλέξανδρο
Την καθιερωμένη συνάντησή τους έχουν προγραμματίσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς στο πλαίσιο έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα.

Θέματα που θα συζητηθούν αφορούν τον Ετήσιο Προγραμματισμό του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ,την τήρηση ενός ενιαίου Προγράμματος Λειτουργίας, τη διοργάνωση και συμμετοχή Τουρνουά, την πραγματοποίηση σεμιναρίων επιμόρφωσης των προπονητών, την ενημέρωση των γονέων αλλά και των μικρών αθλητών σε θέματα αθλητικής διατροφής και ψυχολογίας, την μεγαλύτερη αναβάθμιση του Προπονητικού Κέντρου στο Νομό Κιλκίς, την βελτίωση του Τμήματος Scouting για την ανάδειξη νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών κ.ά.

Ήδη μετά από 10 χρόνια συνεργασίας μετρούν πολύ θετικά αποτελέσματα.

Στον τάπητα… της Γιουβέντους ο Αλέξανδρος
Νέα πνοή φαίνεται πως δίνει η προσθήκη του νέου γηπέδου στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου.

Οι υπεύθυνοι του Αθλητικού Κέντρου προχώρησαν στη νέα αυτή επένδυση αψηφώντας το μεγάλο κόστος, ώστε να παράσχουν στα μέλη του Συλλόγου γηπεδικές εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου.

Ο τάπητας είναι τελευταίας γενιάς ιταλικής κατασκευής εγκεκριμένος από UEFA και FIFA, είναι αξιοσημείωτο ότι είναι ο ίδιος που έχουν χρησιμοποιήσει μεγάλοι Σύλλογοι του εξωτερικού όπως οι Γιουβέντους, η Μπαρτσελόνα κ.ά.

Οι διαστάσεις του νέου γηπέδου είναι οι ιδανικές και ασφαλώς το νέο γήπεδο έχει δώσει τις αναμενόμενες λύσεις για την κάλυψη των αυξημένων προπονητικών απαιτήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου