Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Κιλκίς: Εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τον Γιάννη Μανιάτη

Δελτίο τύπου Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κιλκίς 
Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 18:00 στη αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς με πρωτοβουλία της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με ομιλητή τον βουλευτή Αργολίδας Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην Υπουργό Γιάννη Μανιάτη, επικεφαλή της επιτροπής για την ανασυγκρότηση της Σοσιαλδημοκρατίας. 


Η συζήτηση που θα λάβει χώρα αφορά το πλαίσιο της των διεργασιών για την Πολιτική, Διακηρυκτική, Προγραμματική Συνδιάσκεψη που θα διεξαχθεί το Μάρτιο και θα αποφασίσει την διακήρυξη του φορέα, το όνομα και τα σύμβολα και θα διατυπώσει το προγραμματικό πλαίσιο της Ελληνικής Σοσιαλδημοκρατίας.

Με άλλα λόγια στη εκδήλωσή μας θα συζητηθούν όλα εκείνα τα σημεία ,όλων αυτών που θέλουμε να συμμετάσχουμε στο εγχείρημα για μία ενιαία πολιτική έκφραση του ευρύτερου χώρου που περιλαμβάνει, τις δυνάμεις του ριζοσπαστικού κέντρου, του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της οικολογίας.

Για να υπάρξει το πρόπλασμα μιας συνεχιζόμενης σοβαρής και υπεύθυνης συζήτηση από πρίν της ενάρξεως της Συνδιάσκεψης και κατά την διάρκεια αυτής, ώστε τα αποτελέσματα να ανταποκρίνεται τις σύγχρονες ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας μέσα από μία διακήρυξη ενός ενοποιημένου πλέον χώρου με σαφή στίγμα ιδεολογικό και πολιτικό προσανατολισμό.

Το κάλεσμα αυτό απευθύνεται όχι μόνο σε φίλους και μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ της ΔΗ.ΜΑ.Ρ και τις Κινήσεις Πολιτών αλλά περιλαμβάνει κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, τους άνεργους, τους μισθωτούς, τους αγρότες, τους επιστήμονες τους επαγγελματίες ιδιαίτερα τη νέα γενιά της πατρίδας μας.

Απευθύνεται στα πολιτικά κόμματα κοινοβουλευτικά και εξωκοινοβουλευτικά, τις κινήσεις και ομίλους , τα αυτόνομα στελέχη που εκφράζονται από τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας και προέρχονται από την κοίτη της Δημοκρατικής Παράταξης και της Κεντροαριστεράς .

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Γιάννη Μανιάτη στο Νομό Κιλκίς έχει ως εξής:

- 12:00 Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειαρχή Π.Ε Κιλκίς Α. Βεργίδη
12:30 Επίσκεψη στον Δήμαρχο Κιλκίς Δ. Σισμανίδη13:30 Επίσκεψη στον Δήμαρχο Παιονίας Χ. Γκουντενούδη17:00 Επίσκεψη στον Πρόεδρο Ε.Β.Ε Κιλκίς Π. Τονικίδη17:30 Συνάντηση με εκπροσώπους του Τύπου

- 18:00 Κεντρική Πολιτική Εκδήλωση (αίθουσα Επιμελητηρίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.