Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα για τον Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Στην πρώτη του εντός έδρας ήττα υποχρεώθηκε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα από τον Αλέξανδρο Κιλκίς στην πέμπτη αγωνιστική με 1-4 σκορ πραγματοποιώντας την χειρότερη εφετινή του εμφάνιση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο τρίτο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ενώ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ισοφαρίστηκαν με τέρμα του Λιθοξόπουλου Φώτη μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα δέχτηκε άλλα δυο τέρματα απλοποιώντας τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης διαμόρφωσαν το τελικό 1-4 σκορ. 

Μετά και το τέλος της πέμπτης αγωνιστικής η ομάδα βρέθηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς και συντελεστή 12-9 τέρματα. Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 15:00 εκτός έδρας με τον Π.Α.Ο.Κ. Κεντρικού για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.