Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Έξι μετάλλια για τον Πουντζουκίδη του Άθλου Κιλκίς, στο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

Στις 16/03/2013 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα tae kwon do Ενόπλων Δυνάμεων Και Σωμάτων Ασφαλείας για το έτος 2013 στο κλειστό γυμναστήριο Μπάμπης Χολίδης στις Αχαμνές Αθηνών .Στο Πρωτάθλημα συμμετέχουν αθλητές που ανήκουν σε όλα τα σώματα Ασφαλείας και στον στρατό. Ο Πουντζουκίδης Κων/νος του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς συμμετείχε στο Πρωτάθλημα ως Προπονητής του Λιμενικού Σώματος στο Οποίο και ανήκει και συγκεκριμένα στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης στο Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών.

Η σύσταση της ομάδας ήταν Αρχηγός Ομάδας Κελ/στης Λ.Σ. Μάστορη Μαρια, Προπονητής Λ.Σ. Κελ/στης Πουντζουκίδης Κων/νος, Αθλητές: Ανθ/στης Λ.Σ. Καλιβάκη Στελια κιλά 70 κατάταξη δεύτερη θέση αργυρό μετάλλιο, Επ/στης Λ.Σ. Δουλιάκα Αγγελική τρίτη θέση χάλκινο μετάλλιο, Κελ/στης Λ.Σ. Μαρακάκης Ιωάννης τρίτη θέση χάλκινο μετάλλιο, Κελ/στης Λ.Σ. Δελγας Σπύρος πέμπτη θέση, Κελ/στης Λ.Σ. Κεβρεκίδης Ιωάννης πέμπτη θέση, Λ/Φ Λ.Σ. Βασιλεδάκης Γεώργιος πρώτη θέση χρυσό μετάλλιο.

Επίσης το Λιμενικό Σώμα κατάφερε να αποσπάσει την δεύτερη θέση αργυρό μετάλλιο στην γενική κατάταξη στις Γυναίκες και την Τρίτη θέση χάλκινο μετάλλιο στην γενική κατάταξη στους άνδρες.

Ο Κιλκισιώτης Προπονητής του Λιμενικού Σώματος Πουντζουκίδης Κων/νος δήλωσε ότι μέσα από σκληρή δουλειά υπομονή και σιγά σιγά δημιουργείς ένα καλό αποτέλεσμα άξιο βράβευσης και συγχαρητηρίων από όλους.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους συναδέλφους Λιμενικούς για τα αποτελέσματα που έφεραν μας έκαναν περήφανους όλους και ιδιαιτέρα εμένα ως προπονητή της ομάδας.

Ως Προπονητής Δίνω θερμά συγχαρητήρια στο ΑΣΑΕΔ τμήμα αθλητισμού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας για την άρτια διοργάνωση των αγώνων και ένα μεγάλο Ευχαριστώ προς τον Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπο μου και εμπιστεύεται την ομάδα του Λιμενικού στα Χεριά μου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.