Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Στο Θριάσιο η Βίκυ Σταμάτη - Ειδοποίησε η ίδια πως είχε πάρει αγχολυτικά χάπια - Αρνήθηκε να κάνει πλύση στομάχου

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο η Βίκυ Σταμάτη, όπου μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο κρατουμένων του Κορυδαλλού το βράδυ της Κυριακής έχοντας, κατά δήλωσή της, πάρει αγχολυτικά χάπια.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 19:30 την Κυριακή, όταν η κυρία Σταμάτη, σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, ειδοποίησε τον δεσμοφύλακα πως είχε πάρει πέντε αγχολυτικά χάπια και ότι η εικόνα της ήταν υποτονική.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κρατουμένων, όπου ενημέρωσε τους γιατρούς και εκεί αποφασίστηκε η μεταφορά της στο Θριάσιο.
Ιατρικές πηγές ανέφεραν πως όταν της ζητήθηκε να υποβληθεί σε πλύση στομάχου, η κυρία Σταμάτη αρνήθηκε. Η έξοδός της από το νοσοκομείο κι η επιστροφή της στις φυλακές θα αποφασιστεί από τους γιατρούς, ανάλογα με την πορεία της υγείας της, πιθανώς την Τρίτη.

http://www.tovima.gr

3 σχόλια:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.