Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής για παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει το πανελλήνιο πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής για παιδιά, στην πλατεία Αριστοτέλους 5 έως 7 Ιουνίου 2012, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης. «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπως ανακοίνωσε κατά την παρουσίαση των στόχων του για το 2012, ξεκίνησε πρόγραμμα δωρεάν παροχής προληπτικής ιατρικής σε όλη την Ελλάδα. http://www.hamogelo.gr/4-1/972/Apologismos-toy-ergoy-gia-to-etos-2011.
Μετά την ολοκλήρωση της δράσης σε διάφορα μέρη της Ελλάδας (Κύθηρα, Κως, Πάτμος, Ιωάννινα), ακολουθεί η Θεσσαλονίκη, όπου θα βρίσκεται το Κινητό Πολυϊατρείο του Συλλόγου «Ιπποκράτης», έτοιμο να υποδεχθεί τα παιδιά της πόλης.
Η μονάδα στελεχωμένη με εθελοντές γιατρούς καθώς και εργαζόμενους του οργανισμού μας, θα παρέχει ιατρική προληπτική εξέταση στις παρακάτω ειδικότητες:
- Παιδιατρικό
-  Οδοντιατρικό
- Ωτορινολαρυγγικό
- Οφθαλμολογικό
Καλούμε όλους τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης καθώς και φορείς, κρατικούς και ιδιωτικούς, που στηρίζουν παιδιά και οικογένειες, να συνοδεύσουν τα παιδιά για προληπτική εξέταση.
Το πρόγραμμα είναι:
-  Τρίτη 5/6/2012 ώρες λειτουργίας 9πμ-9μμ
-  Τετάρτη 6/6/2012 ώρες λειτουργίας 9πμ-9μμ
-  Πέμπτη 7/6/2012 ώρες λειτουργίας 9πμ-9μμ
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής από το 2002.
Σήμερα, διαθέτουμε τρεις κινητές ιατρικές μονάδες:
-  Κινητό Πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»
-  Κινητή Μονάδα Προληπτικής Οδοντιατρικής και Ιατρικής
-  Κινητή Διαγνωστική Οφθαλμολογική και Ακουολογική Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής
Η δράση αυτή υλοποιείται υπό την Αιγίδα των συναρμόδιων Υπουργείων: Παιδείας, Δια βίου μάθησης & Θρησκευμάτων και Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Οι Κινητές Μονάδες Προληπτικής Ιατρικής είναι στελεχωμένες με εθελοντές γιατρούς καθώς και κοινωνικό λειτουργό και νοσηλεύτρια του Οργανισμού μας.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση:
http://www.hamogelo.gr/7-1/869/Prolhptikh-Iatrikh & 2310 250160/2310 270308.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.