Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Κιλτίδης προς Υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων: «Προκλητική συμπεριφορά των τελωνειακών αρχών των Σκοπίων σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ»

Κύριε Υπουργέ
Προκλητική συμπεριφορά αντιμετώπισαν εκδρομείς-φίλοι του ΠΑΟΚ κατά την επιστροφή τους από την Ιταλία. Όταν έφθασαν στα σύνορα ιδιωτικά αυτοκίνητα και εκδρομικά λεωφορεία, οι τελωνειακές αρχές των Σκοπίων με προκλητικό ύφος και πράξεις καθυστερούσαν αναίτια τις διαδικασίες διέλευσης. Η συμπεριφορά των Ελλήνων εκδρομέων ήταν ιδιαιτέρως προσεκτική προς αποφυγή κάθε γεγονότος, που θα μπορούσε να σταθεί αφορμή αντίδρασης των αρχών των Σκοπίων. Στο ένα εκδρομικό λεωφορείο μάλιστα οι εκδρομείς ήταν με τις οικογένειές τους και τους τονίσθηκε ότι είναι μέσα και παιδιά που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες. Οι ύβρεις και οι προπηλακισμοί που έφθασαν στο γνωστό σημείο αναφοράς για τη Μακεδονία και τις διεκδικήσεις τους, ανάγκασε τους εκδρομείς να ζητήσουν τη βοήθεια του Γενικού Προξένου της χώρας στα Σκόπια.
Επειδή οι προκλήσεις αυτού του είδους είναι ανεπίτρεπτες και μπορούν να οδηγήσουν σε απρόβλεπτα γεγονότα, όταν αναίτια, θίγουν το φιλότιμο και τη συνείδηση συμπολιτών μας.
Κύριε Υπουργέ ερωτάσθε:
- Λάβατε γνώση του γεγονότος από τις προξενικές αρχές της χώρας μας στα Σκόπια;
- Σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί για αποτροπή παρόμοιων συμπεριφορών από τις αρχές των Σκοπίων;

3 σχόλια:

  1. Πολύ καλά να πάθουν !!! Και λίγα τους κάνουν τους ηλίθιους Έλληνες. Διότι όταν οι περήφανοι "Μακεδονομάχοι" από το Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Πέλλα κτλ τρέχουν καθημερινά για βενζίνη και Καζίνο, τότε οι παμπόνηροι Σκοιανοί κάνουν το κορόϊδο. Ποιος φταίει; Έλληνα είσαι λαός της ψύχωσης με το φτηνό και της σφαλιάρας από λαούς που ούτε καλημέρα έπρεπε να τους έλεγες. Είναι πικρή η αλήθεια, αλλά μυαλό δεν βάζουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. giati anonimos re xrisostome eponima kai dinata bas kai balou mialo ta xaibania....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, αλλά με τους κανίβαλλους που κυκλοφορούν αναμεσά μας, που να τολμήσεις να πεις τη γνώμη σου επώνυμα; Θα σε φάει ζωντανό ο όχλος, επειδή τους έθιξες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.