Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς για τη νέα σχολική χρονιά

Υπογράφει ο Κώστας Αθανασόπουλος
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
"Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
Αγαπητοί συνάδελφοι,
με την ευκαιρία έναρξης της σχολικής χρονιάς σας καλωσορίζουμε στα σχολεία μας και σας ευχόμαστε μία νέα δημιουργική χρονιά προόδου και επιτυχιών!

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς έχει καταβάλλει κάθε προσπάθεια να επιτύχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες λειτουργίας των σχολείων για την έναρξη της νέας χρονιάς. Τα βιβλία βρίσκονται στα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί, μόνιμοι και μεγάλος αριθμός αναπληρωτών, έχουν τοποθετηθεί στις σχολικές μονάδες που θα διδάξουν.

Για τους μαθητές και τις μαθήτριες η πρώτη μέρα του σχολικού έτους είναι ιδιαίτερα σημαντική, διότι αποτελεί αφετηρία νέων στόχων και συνοδεύεται από ελπίδες και προσδοκίες. Τους καλούμε σε μία συνεπή και επιμελή προσπάθεια, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία που τους παρέχεται για μάθηση και τους διαβεβαιώνουμε πως θα έχουν δίπλα τους, ως υποστηρικτές και συμπαραστάτες, τους καθηγητές τους και τη Διεύθυνση. 


Και γι’ αυτό ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους και τον καθένα χωριστά, που με το ζήλο, την ευσυνειδησία και την ευαισθησία που αρμόζει σε κάθε εκπαιδευτικό λειτουργό καθοδηγούν και στηρίζουν τους μαθητές και τις μαθήτριές μας.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
σας ευχόμαστε καλή δύναμη, υγεία, και αντοχή στον αδιάκοπο αγώνα για την πρόοδο των παιδιών σας.

Ας συνεργαστούμε όλοι και ας καταβάλουμε την μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο, την «Καλή σχολική χρονιά!»"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.