Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019

"Ο Δήμος Κιλκίς προσέλαβε 20 Ουκρανέζες στο Τμήμα καθαριότητας"

➤Κιλκίς 2.088 μ.Χ.
Θύελλα αντιδράσεων στους Κιλκισιώτες
Της απεσταλμένης στο Κιλκίς: Γιουσούφ Αϊσέ Σελήν
Αν και έχουμε φτάσει ήδη στο 2.088 μ.Χ, στο Κιλκίς έχουμε πάλι γκρίνιες και προβλήματα. Ο Δήμαρχος Κιλκίς Σουλεϊμάν Αχμετσίογλου, με μια αψυχολόγητη κίνηση και εντελώς ξαφνικά υπέψραψε τριετή σύμβαση με 20 κακάσχημες Ουκρανέζες, ώστε να βοηθήσουν στην αποκομιδή των σκουπιδιών της πόλης, παρακάμπτοντας τη διαδικασία του ΑΣΕΠ. 

Οι Κιλκισιώτισες είναι έξαλλες και θέλουν να τον γδάρουν ζωντανό, αφού ήταν σίγουρες ότι θα προσλάμβαναν αυτές.

Οι Κιλκισιώτες άντρες κλαίνε από ευτυχία και ήδη έχουν δημιουργήσει ουρά έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο ώστε να τον αγκαλιάσουν, να τον φιλήσουν και να του πουν πως πάλι θα τον ψηφίσουν, αρκεί φυσικά να ανανεώσει τη σύμβαση με αυτές τις άσχημες εργάτριες. 

Η "Αλ Τζαζίρα Γνώμη Κιλκίς" εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από την εξοντωτική και σκληρή εκπαίδευση που ακολουθούν οι 20 εργάτριες του μόχθου και του μεροκάματου, σε ειδικό απόρρητο κέντρο εκπαίδευσης καθαριότητας σε πόλη της Ουκρανίας.

Οι εξελίξεις στην πόλη μας είναι δραματικές και δεν θα αφήσουμε να περάσει έτσι αυτή η κίνηση του Δημάρχου. Φαρμακοποιός του Κιλκίς δήλωσε πως ήδη έχουν παραγγελθεί μεγάλες ποσότητες από υπογλώσσια ηρεμιστικά χάπια, ώστε να είναι όλοι έτοιμοι με την άφιξη αυτών των κακάσχημων εργατριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου