Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά στο ΚΔΑΠ kinesis for kids

"Το ΚΔΑΠ kinesis for kids εντάσσει στο πρόγραμμα του από τη νέα σχολική χρονιά το θεατρικό παιχνίδι για παιδιά. Στόχος του θεατρικού παιχνιδιού είναι τα παιδιά μέσα από τα εργαλεία και τις δυνατότητες του θεάτρου, να διερευνήσουν και να ανακαλύψουν τον κόσμο γύρω τους αλλά και να βρουν τη δική τους θέση μέσα σε αυτόν.
Τα παιδιά καλούνται μέσα από την ασφάλεια που τους εξασφαλίζει ο ρόλος και μέσα από τη δραματοποίηση μιας φανταστικής ιστορίας να συζητήσουν και να εκφραστούν για απολύτως αληθινά ζητήματα.

Το παιχνίδι, η κίνηση του σώματος, η σιωπή και η παύση, ο αυτοσχεδιασμός και ο ρόλος θα δώσουν στο κάθε παιδί την ανακούφιση, την ευχαρίστηση, την απόλαυση να στραφεί προς τον εαυτό του αλλά και προς την ομάδα.

Μέσα από καθημερινές ασκήσεις θεάτρου, τα παιχνίδια και τις τεχνικές θα γνωρίσουμε καλύτερα τους εαυτούς μας. 

Επίσης, θα ανεβάσουμε μικρές θεατρικές παραστάσεις που θα ενισχύσουν την ψυχική εκτόνωση και την ενσυναίσθηση των παιδιών."

Με σεβασμό στη διαπαιδαγώγηση,
Μπατάρα Μαρία
Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας Α.Π.Θ. με κατεύθυνση στην Ιστορία της Τέχνης.
* περισσότερες πληροφορίες και καταθέσεις βάουτσερ από τις ωφελούμενες μητέρες καθημερινά από τις 8:30 έως τις 23:00 στη γραμματεία του γυμναστηρίου Kinesis-Gym 25ης Μαρτίου 24 τηλέφωνο πληροφοριών 23410 20 450 υπεύθυνος εκπαιδευτικού προγράμματος Μαυρογενίδης Παναγιώτης τηλέφωνο 6937 932 754.

**Οι θέσεις που έχουν απομείνει είναι ελάχιστες θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου