Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς

Υπογράφει η Διεύθυνση και οι καθηγητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς 
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς οι οποίοι εκπροσώπησαν επάξια και το Σχολείο τους, αλλά και ολόκληρο το Νομό Κιλκίς στους Μαθητικούς Αγώνες Νέας Ελληνικής Γλώσσας Γυμνασίων Περιφερειακής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κατακτώντας τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε οκτώ Γυμνάσια (Πειραματικό Γυμνάσιο Α.Π.Θ., 5ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης, 1ο Γυμνάσιο Έδεσσας, 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, 5ο Γυμνάσιο Βέροιας, 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης, Γυμνάσιο Νέας Καλλικράτειας και Γυμνάσιο Νιγρίτας). 
Η Τρίτη φάση, ο Διασχολικός Αγώνας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, στη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. (παλαιό κτήριο), από 09.00-13.30 μέσα σε ένα κλίμα ευφρόσυνης διάθεσης.

Συμμετείχαν οι μαθητές Αλεξανδρίδης Παντελής-Λεωνίδας(Γ1) ,Καραφουλίδου Ελένη(Β2) , Κούρλη Αγγελική(Γ2), Παπαδοπούλου Θωμαή(Γ2) και Χουνουζίδου Αλεξάνδρα(Γ3) με τους υπεύθυνους φιλολόγους, Ελευθεριάδου Αναστασία και Τσομίδη Γεώργιο και την καθοδήγηση του σχολικού συμβούλου Φιλολόγων Κιλκίς κ. Μανωλίδη Γεωργίου.

Η Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής Άννα Αναστασιάδη –Συμεωνίδη, Ομ. Καθηγ. Γλωσσολογίας Α.Π.Θ. καλωσόρισε όλους τους μαθητές που κάθονταν στα ιστορικά έδρανα της Φιλοσοφικής Σχολής και αναφέρθηκε στην ιστορία του κτηρίου και στο λόγο της παρουσίας όλων μας στο συγκεκριμένο χώρο.

Στη συνέχεια, αφού δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες στους μαθητές ακολούθησε ο γραπτός διαγωνισμός(10.00-11.00). Οι μαθητές διαγωνίστηκαν ομαδικά και παρέδωσαν το κοινό γραπτό τους στην Κεντρική Επιστημονική Επιτροπή.

Όσο διαρκούσε η διόρθωση των γραπτών από την Κεντρική Επιστημονική Επιτροπή , οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους της Φιλοσοφικής Σχολής και στην περιοδική διδακτική έκθεση στο Μουσείο Εκμαγείων με θέμα: Τα πρόσωπα της εξουσίας στην αρχαιότητα

12.30 Η αγωνία για την ανακοίνωση της κατάταξης κατά σειρά βαθμολογίας έφτανε στο κατακόρυφο. Η αναμέτρηση φαινόταν δύσκολη και τα λεπτά περνούσαν βασανιστικ , ώσπου μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα ανακοινώνεται το αποτέλεσμα:

«στη δεύτερη θέση βρίσκεται το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς και στην πρώτη θέση το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης». Η συγκίνηση στο πρόσωπο των μαθητών και των γονιών τους ήταν έκδηλη. Οι υπεύθυνοι καθηγητές εμφανώς συγκινημένοι δέχονταν συγχαρητήρια από σχολικούς συμβούλους και συναδέρφους για την επιτυχία των μαθητών τους στα γραπτά.

Έτσι θριαμβευτικά πέρασαν οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου στον προφορικό αγώνα (με τη μορφή δημόσιου παιχνιδιού) με το 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης. Οι δυνάμεις ισάξιες. Ο αγώνας σκληρός και το αποτέλεσμα για το 3ο Γυμνάσιο ήταν η δεύτερη θέση. Στο τέλος έγινε η απονομή των επαίνων στις δύο πρώτες ομάδες και δόθηκαν συμβολικά έπαθλα στους νικητές καθώς και βεβαιώσεις συμμετοχής σε μαθητές και καθηγητές.

Μπράβο παιδιά! Μας κάνετε πολύ περήφανους με τις διακρίσεις σας!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.