Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Παρουσίαση του βιβλίου «Σέρρα, η ψυχή του Πόντου» του Γιάννη Καλπούζου (Video)


Μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό και εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η παρουσίαση του βιβλίου "Σέρρα, η ψυχή του Πόντου" του Γιάννη Καλπούζου το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις 19:00 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς και η Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς, το βιβλιοπωλείο "Επιλογές" και τις Εκδόσεις Ψυχογιός.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης Μιχάλης Βιδιαδάκης, ενώ τον λόγο κατόπιν πήραν ο αντιπρόεδρος Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς Δημήτρης Τσαντάκης και η Πρόεδρος των "Αργοναυτών" Δέσποινα Καραμπίδου για σύντομους χαιρετισμούς. 


Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε από τον ίδιο τον συγγραφέα, ο οποίος μίλησε λεπτομερώς για την έρευνα που έκανε για το βιβλίο, την ιστορική περίοδο που αναφέρεται το μυθιστόρημα, για τους χαρακτήρες και τους ήρωες του, διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο του, και καθήλωσε για περισσότερη από μία ώρα το πολυπληθές ακροατήριο. Ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό και στο τέλος ο συγγραφές υπέγραψε αντίτυπα από τα βιβλία του.

Στα συν της βραδιάς εκτός από την εξαιρετική παρουσίαση ήταν και ο καλαίσθητος, φιλόξενος και ατμοσφαιρικός χώρος της καπναποθήκης!

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2341076338, Ιστοσελίδα: vivl-kilkis.kil.sch.gr, Email: vivlkilk@sch.gr, Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkis

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου