Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Η ακαδημία handball Πόντιοι Κιλκίς σε τουρνουά αγάπης στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Ποντίων Κιλκίς
Tην Κυριακή 4 Δεκεμβρίου η ακαδημία handball  Πόντιοι Κιλκίς έλαβε μέρος με 34 παιδιά στο τουρνουά αγάπης που διοργανώνει η ΕΣΧΘ και οι δήμοι Νεαπόλεως - Συκεών για παιδιά των ηλιακών κατηγοριών Παμπαίδων Β και Μίνι. Η ακαδημία συμμετείχε με 17 παιδία σε κάθε κατηγορία υπό την επίβλεψη των Προπονητών Κωστόπουλου Γεώργιου και Βαλή Κωνσταντίνου και του Υπευθύνου των ακαδημιών Κωστόπουλου Κωσταντίνου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΝΙ
ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ – ΠΥΛΑΙΑ 9 – 8
ΜΑΚΕΔΩΝ - ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ 7 – 10

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΒΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ – ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑ 12- 10
ΦΟΙΒΟΣ – ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ 11 - 9
ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΚΕΔΩΝ 14 - 6

Στο τουρνουά συμμετείχαν 13 σωματεία από Θεσσαλονίκη Δράμα και Κιλκίς με πάνω από 500 αγόρια και κορίτσια

Επίσης στο συγκεκριμένο τουρνουά συμμετάσχουν παιδιά από τα αθλητικά τμήματα των ΚΔΑΠ και του μαζικού αθλητισμού, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Συκεών. Η ακαδημία μας με την υποστήριξη της εταιρίας ΕURIMAC A.E. πρόσφερε ζυμαρικά για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Τόσο η Ακαδημία handball Κιλκίς όσο και οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά την ΕURIMAC A.E. για την προσφορά και την άμεση ανταπόκριση της

Ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να κάνουμε και για την άψογη διοργάνωση. Ο Δήμος Νεαπόλεως - Συκεών, ο «ΦΟΙΒΟΣ» Συκεών και η Ένωση Χειροσφαιρικών Σωματείων Θεσ/νίκης φρόντισαν για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά με αποτέλεσμα οι νεαροί αθλητές να διασκεδάσουν, να παίξουν, να πανηγυρίσουν και οι γονείς να θαυμάσουν τα παιδιά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.