Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Συνελήφθη 51χρονος δάσκαλος για το αδίκημα της αποπλάνησης παιδιών

Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν χθες (3-11-2015), δυνάμει σχετικού εντάλματος σύλληψης, έπειτα από δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, 51χρονο ημεδαπό, δάσκαλο σε Δημοτικό σχολείο της πόλης.

Ο συλληφθείς εκπαιδευτικός βαρύνεται με τις κατηγορίες της «Αποπλάνησης παιδιών», «Προσβολής της γενετήσιας Αξιοπρέπειας», «Κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια», «Ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής» και «Απειλής».

Προηγήθηκαν καταγγελίες ανήλικης μαθήτριας, της Διεύθυνσης Δημοτικού σχολείου και Εκπροσώπου της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες, ο 51χρονος προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς και ακόλαστες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, καθώς και σε βάρος εννέα (9) ακόμη ανηλίκων μαθητριών (ηλικίας από 10 έως 13 ετών σήμερα).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.