Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

"Ναι στον διάλογο «πρόσωπο με πρόσωπο»"

Μαρία Σταυράκογλου
Ιδ. Υπάλληλος
Υποψ. τοπική σύμβουλος Δ.Δ. Πολυκάστρου
Αγαπάω αυτόν τον τόπο, γιατί εδώ γεννήθηκα και εδώ έχω δημιουργήσει την οικογένεια μου. Βιώνω την κρίση όπως όλοι μας. Έχω ταχθεί στο πλευρό της κ. Σόνιας Συμεωνίδου γιατί είναι χαρισματική και μπορεί να συνεχίσει το δημιουργικό της έργο που ξεκίνησε κατά την διάρκεια της θητείας της ως Δήμαρχος Αξιούπολης.
Θα προσπαθήσουμε και θα το καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια Αυτοδιοίκηση κοντά στον πολίτη και στα προβλήματά του. Πρέπει ν΄αλλάξουν οι απόψεις της κοινής γνώμης και να ευαισθητοποιηθούμε για να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο της διαφθοράς .

Είμαστε έτοιμοι για διάλογο «πρόσωπο με πρόσωπο» . Με αίσθημα ευθύνης θα διαχειριστούμε τα κοινά με συνεργασία όλων των πολιτών. Θα δώσουμε λύσεις στην μάστιγα της ανεργίας, του νερού, των σκουπιδιών και σε πολλούς άλλους τομείς που σήμερα δεν μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε την καθημερινότητα μας.

Σκοπός μας ν΄αναδείξουμε την κοινωνική προσφορά και να βάλουμε στέρεες βάσεις που θα αλλάξουν ριζικά τη ζωή μας. Ο Δήμος μας να γίνει άξιος και να εκπροσωπεί όλους τους πολίτες βασισμένος στις αρχές της συνεργασίας και της συλλογικότητας.

Ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας για να αποκτήσει ο Δήμος όσα αξίζει και δικαιούται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.