Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κ.: "Είμαστε δυνατοί, είμαστε χιλιάδες, μπορούμε να τους σταματήσουμε"

Υπογράφει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
"Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Ειδικά εσύ που εκφράζεις την οργή και την αγανάκτησή σου μακριά από τις αγωνιστικές μας γραμμές, συνειδητοποίησε ότι ΤΩΡΑ σε χρειάζεται περισσότερο από ποτέ το συνδικαλιστικό μας κίνημα.
Απάντησε σε αυτούς που σε θεωρούν «νούμερο», «μπάτσο» και ότι άλλο αισχρό χαρακτηρισμό χρησιμοποιούν κάθε φορά για να σε απαξιώσουν, ότι είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με αρχές και αξίες, ιδανικά και οράματα.

Μην επιτρέψεις σε κανέναν να υπολογίζει τη συμμετοχή σου στη διαδήλωση με «διαδηλώμετρα», στρέφοντας τελικά την όποια δικαιολογημένη ή μη απουσία σου εναντίον όλων μας.

Κατόπιν εγκρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κ., αποφασίσθηκε η συμμετοχή μας στην ένστολη Πανελλαδική συγκέντρωση την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 17.00 στη Θεσσαλονίκη (πλατεία Λευκού Πύργου). 

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Η επιτυχία της συγκέντρωσης θα εξαρτηθεί από την όσο γίνεται μαζικότερη συμμετοχή όλων μας.

Καλούνται όλα τα μέλη του Δ.Σ., για την όσο καλύτερη προετοιμασία και μαζικότερη συμμετοχή συναδέλφων σε αυτήν την ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 15.15΄ ΑΠΟ Α.Τ. ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ 15.45΄ ΩΡΑ ΑΠΟ Α.Δ.ΚΙΛΚΙΣ

Είμαστε δυνατοί, είμαστε χιλιάδες, μπορούμε να τους σταματήσουμε!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.