Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Δραστηριότητες Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς 
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, είχε την τιμή και τη χαρά να υποδεχθεί στις εγκαταστάσεις του την Ε’ τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, με δασκάλα την κ. Πολυμένη Αγάπη.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013, στα πλαίσια εορτασμού των 100 χρόνων του Κιλκίς και συγκεκριμένα μιας εργασίας που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο τμήμα. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν και φωτογραφήθηκαν σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων του Λ.Ε.Κ. 

Κατά την ξενάγησή τους ενημερώθηκαν για την ιστορία του Λυκείου Ελληνίδων ως θεσμός, καθώς και για την ιστορία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς. Στη συνέχεια τους έγινε μία λεπτομερής παρουσίαση όλων των παραδοσιακών φορεσιών που έχει στην ιδιοκτησία του το Λ.Ε.Κ. 

Πολλές ερωτήσεις από τα παιδιά έγιναν σχετικά με τις παραδοσιακές φορεσιές. Στο τέλος, η χαρά τους ήταν μεγάλη καθώς τέσσερα (4) παιδιά είχαν την ευκαιρία να ντυθούν με παραδοσιακές φορεσιές και να φωτογραφηθούν. Εντυπωσιάστηκαν από τον αριθμό των κομματιών που απαρτίζουν κάθε φορεσιά, όπως επίσης και από τα κοσμήματα που τις στολίζουν.

 Ευχαριστούμε πολύ τη δασκάλα καθώς επίσης και το Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου, γιατί με αυτόν τον τρόπο συνεισφέρουμε όλοι μας στην προσπάθεια για την προώθηση και διάδοση του πολιτισμού και της παράδοσής μας.


Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς δέχεται ομάδες μαθητών, συλλόγων και γενικά όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Λ.Ε.Κ. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη γραμματείας του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, Μιχαηλίδου Μαρία, στο τηλ. 2341027684 (Δευτέρα έως και Παρασκευή, 6-8 μ.μ.) και κατόπιν συνεννοήσεως να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη. Αποκριάτικος παιδικός χορός 
Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, διοργάνωσε και πραγματοποίησε την πρώτη (1η) Κυριακή της Αποκριάς (Κυριακή 24 Φεβρουαρίου) τον καθιερωμένο αποκριάτικο παιδικό χορό. 

Τα παιδιά φόρεσαν της αποκριάτικες στολές τους και συμμετείχαν με πολύ χορό και κέφι στο πάρτι που ετοίμασε το Λ.Ε.Κ. Σερπαντίνες, μπαλόνια, χρώματα, ήχοι αποκριάτικοι, παιδικά χαμόγελα και ο καιρός που βοήθησε τους γονείς…έκαναν όλους εμάς να χαρούμε τον αποκριάτικο χορό που έγινε για πρώτη φορά…στο σπίτι μας! (Στα παιδιά μοιράστηκαν σερπαντίνες, χυμός και γκοφρέτα και στους γονείς ο καφές με το απαραίτητο συνοδευτικό γλύκισμα). 








Την Τσικνοπέμπτη Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας προσκαλεί στο γλέντι που διοργανώνει στα πλαίσια του εορτασμού της Αποκριάς και συγκεκριμένα της Τσικνοπέμπτης. Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 και ώρα 20:30 μ.μ. σας περιμένουμε να τσικνίσουμε όλοι μαζί και να γλεντήσουμε με ζωντανή μουσική.

 Θα είναι χαρά μας, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία) στο τηλ:2341027684 (Δευτέρα – Παρασκευή, 6-8 μ.μ.). Το γλέντι θα πραγματοποιηθεί στις νέες μας εγκαταστάσεις Μητροπόλεως 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.