Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Στην Αθήνα η Άνγκελα Μέρκελ

Στην Αθήνα προσγειώθηκε το αεροσκάφος που μετέφερε την καγκελάριο της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ. Το αεροσκάφος πάτησε στον αεροδιάδρομο του Ελ. Βενιζέλος στις 13.27. Λίγα λεπτά μετά η κυρία Μέρκελ κατέβηκε τις σκάλες πατώντας στο ελληνικό έδαφος όπου την περίμενε ο Αντώνης Σαμαράς.
Περπατώντας πάνω στο κόκκινο χαλί, η κυρία Μέρκελ με τον κ. Σαμαρά έφτασαν μπροστά στις σημαίες των δύο χωρών όπου στάθηκαν για να ακούσουν τους ύμνους των δύο κρατών.
Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός έκανε τις συστάσεις με τους υπουργούς που ήταν στο αεροδρόμιο.
Στη συνέχεια, η γερμανίδα καγκελάριος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο που θα την μεταφέρει στο Προεδρικό Μέγαρο όπου θα συναντηθεί με τον Κάρολο Παπούλια. Αμέσως μετά θα μεταβεί στο Μαξίμου για συνομιλίες με τον κ. Σαμαρά.

http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.