Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Βασιλική Μαυρογονάτου: Για όσους θέλουν να με γνωρίσουν

Υπογράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Ονομάζομαι Βασιλική Μαυρογονάτου του Ευάγγελου. Γεννήθηκα στη Λαμία και έχω μεγαλώσει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας λόγω του επαγγέλματος του πατέρα μου, καθώς ήταν αξιωματικός του στρατού ξηράς. Η μητέρα μου Κιλκισιώτισσα, Αργυρώ Σαββίδου από την Ξηρόβρυση κόρη του Αδάμ Σαββίδη πρώην προέδρου κυνηγών Κιλκίς και Αντιδημάρχου επί ετών και της Καλλιόπης Κατσαούνη από το Σταυροχώρι.

Τελείωσα το λύκειο στην Αλεξανδρούπολη και έπειτα φοίτησα στο Πάντειο πανεπιστήμιο στο τμήμα της κοινωνιολογίας. Καθώς όμως είμαι ανήσυχο πνεύμα και δεν ικανοποιούμαι αν δεν λάβω τη γνώση που επιθυμώ συνέχισα σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο αποφοιτώντας από το τμήμα των Οικονομικών Επιστημών.

Εργάστηκα ως λογίστρια για 6 περίπου χρόνια όταν είδα πως τα μαθηματικά είναι η μεγαλύτερή μου αγάπη. Επομένως, εξειδικεύτηκα σε αυτήν την επιστήμη και ασχολήθηκα με τη διδασκαλία τους για 7 χρόνια. Πολλοί όμως μαθητές μου ήθελαν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να κατανοήσουν και να αγαπήσουν τα μαθήματά τους. Εννοείται πως και αυτό δεν μπορούσα να το αφήσω στην τύχη του, έπρεπε να είμαι η καλύτερη δασκάλα που έχουν.

Τι άλλο λοιπόν να κάνω από το να μετεκπαιδευτώ στην ειδική αγωγή για να μπορέσω να είμαι άξια εκπαιδευτικός για τα παιδιά και να εκμαιεύσω το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Η εμπειρία μου είχε δείξει πως η αγάπη για αυτό που κάνεις και η εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παιδιών μπορούν να κάνουν θαύματα.

Στο μεταξύ γνώρισα τον άντρα μου, τον ψυχίατρο και ψυχοθεραπευτή Όμηρο Σαββίδη, με τον οποίο αποφασίσαμε τα τελευταία 8 χρόνια να εγκατασταθούμε στο Κιλκίς για να ανοίξει το ιατρείο του. Εδώ έφερα στον κόσμο τα 2 υπέροχα κοριτσάκια μου τα οποία φοιτούν στο δημοτικό σχολείο.

Τα τελευταία 5 χρόνια περίπου αρθρογραφώ στην διαδικτυακή εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς για διάφορα κοινωνικά, οικονομικά και εκπαιδευτικά θέματα. Επίσης, μεγάλο κομμάτι της αρθρογραφίας μου αφορά ιδέες-προτάσεις για βελτίωση της ποιότητας ζωής της πόλης μας, για τις οποίες μπορείτε να ανατρέξετε στο αρχείο της Γνώμης.

Τώρα πια δυστυχώς εγκατέλειψα την εκπαίδευση καθώς δεν μπορούσα να μετακινούμαι από πόλη σε πόλη και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα στην οικονομική διεύθυνση μεγάλης βιομηχανίας του Νομού μας.

Εδώ και κάποιους μήνες είχα την τιμή να δεχτώ την πρόταση του Δημήτρη Κυριακίδη, για να θέσω υποψηφιότητα, ως δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό Κιλκίς Μπροστά . Με γνώμονα το καλύτερο για την πόλη μας, με γνώση και εμπειρία ζητώ τη στήριξή σας για να πάμε όλοι μαζί το Κιλκίς εκεί που του αξίζει.

Με εκτίμηση,
Βασιλική (Βίκη) Μαυρογονάτου-Σαββίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.