Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Στο δρόμο για τη ΔΕΘ και τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 1 Σεπτεμβρίου 2018 η κοινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Κιλκίς και των δύο ΔΗΜΤΟ (Κιλκίς & Παιονίας) παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κ. Στυλιανού Κονταδάκη. 

Κύριο θέμα της εδώ παρουσίας του κ. Κονταδάκη και στελεχών της Γραμματείας Οργανωτικού η εκλογική ετοιμότητα και η προετοιμασία η οποία πρέπει να υπάρχει από τώρα ώστε η ΝΔ να είναι πανέτοιμη κάθε στιγμή να ανταποκριθεί με επιτυχία ελέω πολιτικών εξελίξεων που αναμένονται από εδώ και στο εξής.

Η ολοκληρωμένη σύνταξη του μητρώου εκλογικών αντιπροσώπων και η υλοποίηση ειδικών ενημερωτικών ημερίδων στους αντιπροσώπους που θα εκπροσωπήσουν τη ΝΔ στην κάλπη αποτέλεσε το μεγαλύτερο τμήμα της ομιλίας του Γραμματέα Οργανωτικού στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Κιλκίς. 

Ο κ. Κονταδάκης στο σημείο αυτό απέδωσε τα εύσημα στην ΝΟΔΕ Κιλκίς για την δουλειά που έχει πραγματοποιήσει έως σήμερα στο σημαντικό ζήτημα της εξεύρεσης και συπλήρωσης της ειδικής φόρμας εκλογικών αντιπροσώπων και στην όλη δουλειά που απαιτείται για την οργάνωση εκλογών.

Η προετοιμασία που γίνεται σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα με την ευκαιρία της διοργάνωσης της 83ης Δ.Ε.Θ. στην οποία θα βρίσκεται ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σήμερα και αυριανός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης -συνοδευόμενος από κορυφαία στελέχη του κόμματος- όπου και θα παρουσιάσει τους βασικούς πυλώνες του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ ήταν το άλλο θέμα το οποίο περιλάμβανε η ημερήσια διάταξη της επισκέψεως.

Ο κ. Κονταδάκης σε σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε και στις τρέχουσες εξελίξεις και τον ανασχηματισμό, στην καταστροφική οικονομική πολιτική και στις πυρκαγιές που στοίχισαν τη ζωή σε 98 συναθρώπους μας στην Αττική καθώς και στην συμφωνία παρωδία των Πρεσπών και δήλωσε σίγουρος για την νίκη της ΝΔ όποτε κι αν ο κ.πρωθυπουργός προκηρύξει εκλογές.

Τον Γραμματέα Οργανωτικού Στυλιανό Κονταδάκη και τα στελέχη της Γραμματείας που τον συνόδευαν (Ανθιμος Αμανατίδης - Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Bασίλειος Σμπόνιας - Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Ηπείρου, Θεμιστοκλής Καρινιωτάκης - Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου /Περιφερειακές Οργανώσεις Βορείου & Νοτίου Αιγαίου, Kυριάκος Μπουλινάκης - Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού στους Τομείς Επικοινωνίας & Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, Γεώργιος Κώτσηρας - Αναπληρωτής Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων) παρουσίασε και ευχαρίστησε για την συνεργασία ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής κ. Παπαδόπουλος στην έναρξη της συνεδρίασης στην οποία παρέστη και ο υπεύθυνος για την εκλογική ετοιμότητα σε επίπεδο περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ανδρέας Τρεντζίδης καθώς και ο τομεάρχης για τον νομό Κιλκίς κ.Νίκος Δένης και η τομεάρχης Ν.Σερρών κ.Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη.

Aμέσως μετά το πέρας της κοινής συνεδρίασης της ΝΟΔΕ Κιλκίς και των δύο ΔΗΜΤΟ (Κιλκίς & Παιονίας) ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Μ. Παπαδόπουλος παρέθεσε στα φιλοξενούμενα στελέχη της Γραμματείας Οργανωτικού γεύμα σε εστιατόριο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.