Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

"Κύριε Χαράλαμπε Αμοιρίδη σας ευχαριστούμε από καρδιάς"

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Το Δ. Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τον επιχειρηματία φίλο κ. Χαράλαμπο Αμοιρίδη, για την δωρεάν παραχώρηση καταστήματος του επί της Αριστοτέλους με σκοπό χρήσης την συλλογή πλαστικών καπακιών για αγορά αμαξιδίου για άτομα με Ειδικά Χαρίσματα.

Η αποθήκη που μας είχε δοθεί δωρεάν τον Ιούνιο του 2017 από τον κ. Ιωαννίδη Λάζαρο που ευχαριστούμε θερμά, μετά τους αλεπάλληλους σεισμούς υπέστη πολλές ρωγμές λόγω παλαιότητας του κτιρίου. 

Έτσι η ανάγκη για μεταφορά των πλαστικών καπακιών έγινε προτεραιότητα αναζήτησης νέου κτιρίου για την συλλογή της δράσης μας. Στην αναζήτηση βρήκαμε πολλά θετικά άτομα που προσέφεραν τα υπόγεια των σπιτιών τους για αποθήκευση και αποθήκες καταστημάτων τους για συλλογή.

Η επιχείρηση ποτά Καζαντζίδη Στέφανου είναι στη διάθεση μας για τη αποθήκευση όποτε χρειασθεί. Σε πιο εύκολη πρόσβαση αναζητούσαμε ένα κτίριο που θα ειναι άμεσα προσβάσιμο από όλους τους εθελοντές μας.

Στη έκκληση μας για κατάστημα κενό ανταποκρίθηκε αμέσως με μια λέξη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης οπωροπαντοπωλείο Amiridis Fruit κ. Χαράλαμπος Αμοιρίδης που μας χορήγησε δωρεάν το κατάστημα του επί της Αριστείδου για χρήση συλλογής πλαστικών καπακιών.

Η ευαισθητοποίηση του κ. Αμοιρίδη δε είναι μόνο εδώ αλλά καθημερινά η επιχείρηση διαθέτει λαχανικά και τρόφιμα στις οικογένειες του συλλόγου μας και έχει καλάθι συλλογής τροφίμων οπωρολαχανικών στην επιχείρηση επί της Ελ. Βενιζέλου 32.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.