Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Έκοψαν την βασιλόπιτά τους οι εργαζόμενοι στο γηροκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Παραρτήματος Κιλκίς, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας 
Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτά τους έκοψαν οι εργαζόμενοι του Παραρτήματος Κιλκίς (πρώην Οίκος Ευγηρίας Κιλκίς), του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Μ.), το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου 2018, σε οικογενειακό κέντρο στο Μεταλλικό Κιλκίς.

Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας των εργαζομένων του Παραρτήματος Κιλκίς, παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Συλβάνα Καρασαββίδου, η οποία στο σύντομο χαιρετισμό της, τόνισε πως οι εργαζόμενοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές βρίσκονται στο πλάι των περιθαλπομένων για να τους προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της βασιλόπιτας από την πρόεδρο του σωματείου Εργαζομένων του Παραρτήματος Κιλκίς κ. Ευθυμία Παρασκευαΐδου, παρουσία της προϊσταμένης του Παραρτήματος κ. Δήμητρας Μαυροφρύδου και εργαζομένων.

Στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας παραβρέθηκε επίσης και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων των Παραρτημάτων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Μ.) κ. Νικόλαος Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.