Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

ΓΑΣ Κιλκίς : Δύο χρυσά για τον Κ. Χαμουρούδη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βετεράνων

Πιστός στα ραντεβού του με τα χρυσά μετάλλια ο βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης, αναδείχτηκε και φέτος Πανελληνιονίκης σε δύο αγωνίσματα της κατηγορίας Μ55, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, μέσα σε συνθήκες αφρικανικού καύσωνα, στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας.
Ο Χαμουρούδης επικράτησε τόσο στον ακοντισμό με βολή στα 39,60 μ (ακόντιο 700 γρ), όσο και στο άλμα σε μήκος με επίδοση 4,94 μ. δείχνοντας έτοιμος να πρωταγωνιστήσει και αυτή τη χρονιά στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Βετεράνων που θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας, όπου θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον Ακοντισμό, το μήκος, το άλμα σε ύψος και το επί κοντώ.

Ο πρωταθλητής μας είχε αναδειχθεί πρωταθλητής και στα “Καρπασίτεια”, δηλαδή στο Εαρινό πρωτάθλημα Βετεράνων στη Θεσσαλονίκη που φέτος ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην προέδρου του Συνδέσμου Βετεράνων Αθλητών Γιάννη Καρπασίτη. 

Στους αγώνες αυτούς ο Χαμουρούδης είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό με 39,16 μ και στο άλμα σε μήκος με 5,16 μ.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τους βαλκανικούς αγώνες ο Χαμουρούδης έχει προγραμματίσει να αγωνιστεί στο Πένταθλο ρίψεων στις 23 Ιουλίου και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων στις 26-27 Αυγούστου, και οι δύο αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Αλεξανδρούπολη.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου