Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Δικαίωση δεκάδων οφειλετών το τελευταίο τρίμηνο του 2016 στα Ειρηνοδικεία της χώρας

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (Ε.Ε.Κ.Ε.) από το 2011 εντάχθηκε στη λειτουργία του Πανελλήνιου Δικτύου υποστήριξης των υπερχρεωμένων νοικοκυριών που τότε είχε συσταθεί από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. 
Έως και σήμερα, παρέχει υποστήριξη στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά στην προσπάθεια τους για τη ρύθμιση των χρεών τους. Διαθέτει σε όλη την Ελλάδα Τοπικά Παραρτήματα και δίκτυο άρτια καταρτισμένης επιστημονικής ομάδας που απαρτίζεται από νομικούς και οικονομολόγους.

Σε αυτά τα έξι χρόνια έχει διαχειριστεί χιλιάδες υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Βάσει των στοιχείων που προκύπτουν από τις υποθέσεις που διαχειρίστηκε το τελευταίο τρίμηνο του 2016, επετεύχθη:

Αποδοχή των αιτήσεων προσωρινών διαταγών στα Ειρηνοδικεία όλης της Ελλάδας σε ποσοστό 99% των υποθέσεων

Εκδίκαση μηδενικών καταβολών στις προσωρινές διαταγές στα Ειρηνοδικεία όλης της Ελλάδας, σε ποσοστό 90% των υποθέσεων

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, στις οριστικές αποφάσεις που εκδόθηκαν, στο σύνολο των υποθέσεων που εκδικάστηκαν και αφορούν στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια:

Οι οφειλές των μελών της ΕΕΚΕ ανέρχονταν στις 1.215.888,81 ευρώ

Οι οφειλέτες θα εξοφλήσουν 431.715,60 ευρώ, δυνάμει των αποφάσεων που εκδόθηκαν, σε τόσες μηνιαίες δόσεις όσες ορίζουν οι αποφάσεις (συνήθως 180 έως 240 μηνιαίες δόσεις)

Επετεύχθη διαγραφή χρεών ποσού ύψους 784.173,21 ευρώ

Οι καταναλωτές, με την συνδρομή της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, δύνανται να καταφύγουν στο έσχατο μέσο της δικαστικής προστασίας, ασκώντας όλα τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα κατά των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών στο πλαίσιο του Ν. 3869/2010 (Νόμος Κατσέλη).

Καλούνται, όσοι αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα αποπληρωμής των δανείων τους να απευθύνονται στην Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας:
Τel : 210-8817730
Web: www.eeke.gr
e-mail: info@eeke.gr
fb: www.facebook.com/enosikatanaloton/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.