Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Συμμετοχή του κιλκισιώτη Κώστα Πουντζουκίδη στην αθλητική διοργάνωση Armageddon

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Ιβανώφειο στάδιο της Θεσσαλονίκης η μεγαλοπρεπής διοργάνωση (Επαγγελματική Βράδια επίλεκτων αθλητών στα αθλήματα Kick boxing –M.m.a. – Πυγμαχία ) ARMAGEDDON.

Την διοργάνωσε πραγματοποίησε ο αθλητικός σύλλογος Αρμάγος σε συνεργασία με την Ε.Ο.Π.Τ. του Σμιάρη Θωμά. Την διοργάνωση στελέχωσαν κορυφαία ονόματα του χώρου και οι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν έδωσαν το θέαμα που ανέμενε το κατάμεστο από φίλαθλους στάδιο.

Στην διοργάνωση αυτή επίσημος καλεσμένος VIP ήταν και ο Κώστας Πουντζουκίδης του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς. Ο Πουντζουκίδης βρέθηκε μαζί με ηχηρά ονόματα της τοπικής αυτοδιοίκησης της Θεσσαλονίκης αλλά και του πενταγράμμου.

Σκοπός της πρόσκλησης ήταν η βράβευση των αθλητών μετά το πέρας του κάθε αγώνα. Ο Κιλκισιώτης Κώστας Πουντζουκίδης ως εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος μετά το πέρας του αγώνα (Kick boxing Κ1) μεταξύ των Πεταρούδη Φιλλίπου του Budo Team και Παπαϊωάννου Γιώργου του Kondilakis Team όπου νίκησε ο Πεταρούδης Φ., προσκλήθηκε στον αγωνιστικό χώρο για την βράβευση των αθλητών και για να δώσει ένα μήνυμα κατά της βίας.

Ο Πουντζουκίδης προσερχόμενος έδωσε συγχαρητήρια στους δύο αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν και το θέαμα που προσέφεραν και έδωσε το μήνυμα "Τώρα που η κοινωνική, πολιτική, οικονομική και πόσο μάλλον η φυλετική βία έχει γιγαντωθεί στις μέρες μας, ας επιβραβεύσουμε για άλλη μια φορά τους αθλητές αλλά και όσους ασχολούνται με τον χορό του αθλητισμού και πρεσβεύουν αξίες όπως η ευγενής άμιλλα και ο υγιής ανταγωνισμός".

Κλείνοντας ευχαρίστησε την διοργανώτρια αρχή για την πρόσκληση και ευχήθηκε καλούς αγώνες για την συνέχεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου