Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Έσπασε το νικηφόρο 7 σερί νίκες του Αλέξανδρου Κιλκίς με ισοπαλία 1-1

Σε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας παραχώρησε ισοπαλία στο Λεβεντοχώρι εντός έδρας 1-1 ,σε ένα κακό ποιοτικά αγώνα αλλά με πολλές φάσεις εκατέρωθεν. 

Ο Αλέξανδρος προηγήθηκε μόλις στο 7’ με φοβερό γκολ από τον Ντουντούκη πιάνοντας εναέριο βον πλανέ σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπυριδόπουλου. 

Στην συνέχεια ο Αλέξανδρος πίεσε και για δεύτερο γκολ αλλά ήταν άτυχος αφού η μπάλα σταμάτησε δύο φορές στα δοκάρια της φιλοξενούμενης ομάδας από ισάριθμα σουτ του Ντουντούκη.Στο δεύτερο ημίχρονο μόλις στο 4’ λεπτό το ματς ήρθε στα ίσια με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή του Βάτσκα. 

Ο Αλέξανδρος θα μπορούσε να πάρει την νίκη αν δεν έκανε λάθος η επόπτης του αγώνα να υποδείξει οφσάιντ σε μια υποδειγματική αντεπίθεση. Ο Βασιλειάδης από δεξιά έφυγε μόνος του και σεντράρισε στον επερχόμενο Φυλακτάκη που σκοράρισε αλλά το κανονικότατο γκολ δεν μέτρησε ποτέ.

Το Λεβεντοχώρι θα μπορούσε να πάρει και το παιχνίδι χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες αλλά έπεσαν πάνω στον πολύ καλό τερματοφύλακα Χαριζάνη και είχαν και ένα δοκάρι στην κόντρα επίθεση στο 80’. Τώρα ο Ποντιακός Ν.Σάντας πλησίασε στους δύο βαθμούς τον πρωτοπόρο Αλέξανδρο και μένει μόνο μία αγωνιστική για το τέλος του πρώτου γύρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.