Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

"Ας φύγουμε από την απραξία ... "

Γιώργος Χαλκίδης
Απόστρατος ΕΛΑΣ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
"Θέλω να απευθυνθώ με την σειρά μου στους συμπολίτες του Δήμου μας για την απόφαση μου να συμπορευτώ και να συνταχθώ με την επικεφαλής της παράταξης "ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ".

Το δικό μας λοιπόν μήνυμα είναι ξεκάθαρο:

Δεν διαπραγματευόμαστε τις δεσμεύσεις που έχει εξαγγείλει η υποψήφια Δήμαρχος Σόνια Συμεωνίδου και εργαζόμαστε ομαδικά για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας .

Σκοπός μας και προτεραιότητα είναι η ανάδειξη και αντιμετώπιση της καθημερινότητας του πολίτη.

Πιστεύουμε στην ανάγκη του τόπου μας για αλλαγή και εκσυχρονισμό.

Τις ξεκάθαρες θέσεις της παράταξης μας , οφείλουμε να συνεχίσουμε, να υπερασπιστούμε και να εμπλουτίσουμε.

Κατεβαίνω ως υποψήφιος στο πλευρό της παράταξης ‘ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ’ γιατί η κ. Σόνια Συμεωνίδου έχει αποδείξει ότι διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά και τις ικανότητες για να μπορέσει ν΄ανθίσει ξανά ( εκ νέου ) ο τόπος μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.