Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

"Εμείς μάθαμε το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ και όχι το ΕΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΘΑΙ"

Υπογράφει το Δ.Σ ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ
"Για ακόμη μια φορά και πάλι αποδείξατε ότι έχετε σοβαρό πρόβλημα για καθαρό ποδόσφαιρο, ειλικρινά ζητούμε συγνώμη που εμείς μάθαμε το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ και όχι το ΕΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΘΑΙ.


Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ συγχαίρουν το διαιτητικό τρίο (Δ-Π-Κ) για την άψογη και αμερόληπτη διαιτησία τους στον πρόσφατο αγώνα με την Α.Ε Πολυκάστρου για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ.


Κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο τους, όχι μόνο κόβοντας το καρπούζι στην μέση, αλλά σφυρίζοντας υπέρ της ομάδας μας. Ιδιαίτερα ο ρέφερι κ. Δ. και ο βοηθός του κ. Π. έδειξαν ότι αποτελούν πραγματικά στολίδια για την ΕΠΣ και διαθέτουν όλα τα φόντα για να κάνουν το μεγάλο άλμα σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Ετσι επαληθεύτηκαν οι πληροφορίες που είχαμε πριν τον αγώνα ότι πρόκειται για ικανούς και αξιόλογους διαιτητές, παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις σε δύσκολες πραγματικά φάσεις (μάρτυρας ο τηλεοπτικός φακός) δικαίωσαν τους ανθρώπους επιτροπής διαιτησίας για τον ορισμό τους σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, ενώ παράλληλα έδωσαν την δική τους απάντηση στους επικριτές τους.

Χαιρόμαστε που αντιμετωπίζετε με σεβασμό και την δέουσα σοβαρότητα τα παιχνίδια της ομάδας μας και είμαστε πάντα στο πλευρό σας,στηρίζοντας το δύσκολο έργο σας. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να τιμήσουμε τους εν λόγω διαιτητές και όλους σας σε ειδική εκδήλωση του συλλόγου μας.

Απαιτούμε από εδώ και πέρα μετά από αυτήν την εκπληκτική διαιτησία το συγκεκριμένο τρίο να ορίζεται σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας μέσα στην έδρα μας.

Υ.Γ
Θα θέλαμε επίσης να σας ευχαριστήσουμε δημοσίως για τον απεριόριστο σεβασμό που δείχνετε προς τον σύλλογο μας και τους ποδοσφαιριστές μας μέσα από τον τρόπο ορισμού της διαιτησίας σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο από ανθρώπους που αγωνίζονται στον υψηλό θεσμό του champions league."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.