Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

"Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών"

Καμπάνια ενημέρωσης αποκλειστικά για τους Δυνητικά Δικαιούχους στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013» ξεκινά από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 ο Φορέας Διαχείρισης προγραμμάτων ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρος του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ ΙΙ) –ΕΦΕΠΑΕ, με γεωγραφική ευθύνη τις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.
Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και τα κατά τόπους Επιμελητήρια της Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα. Επίσης με επιστολή του Γ.Δ. της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ κ. Σπύρου Σκοτίδα έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν εκπρόσωποι των Τραπεζικών Ιδρυμάτων προκειμένου να ενημερώσουν τους δυνητικά δικαιούχους για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν για την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής τους.

Μέχρι σήμερα έχουν οριστικοποιηθεί οι κάτωθι εκδηλώσεις:

· Δευτέρα 8/12/2013 και ώρα 7.00 μ.μ. στις Σέρρες (Aίθουσα Γ. Χρηστίδης, Επιμελητηριακό Μέγαρο Σερρών).

· Τρίτη 9/12/2013 και ώρα 7.00μ.μ στη Βέροια (Αίθουσα εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Ημαθίας).

· Τετάρτη 10/12/2013 και ώρα 7.00μ.μ στο Κιλκίς (Αίθουσα εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Κιλκίς).

· Πέμπτη 11/12/2013 και ώρα 7.00μ.μ. στην Κατερίνη (Συνεδριακή Αίθουσα Επιμελητηρίου Πιερίας).

· Δευτέρα 16/12/2013 & Τρίτη 17/12/2013 και ώρα 6.00μ.μ. στη Θεσσαλονίκη (Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός –Περίπτερο 8 εντός της ΔΕΘ-ΗΕLLEXPO).

Άμεσα στις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθούν οι εκδηλώσεις στους Νομούς Πέλλας και Χαλκιδικής.

Επισημαίνεται ότι με τη νέα χρονιά θα υπάρξουν αντίστοιχες εκδηλώσεις για τους Δικαιούχους που ήδη έχουν εγκριθεί για χρηματοδότηση στο πλαίσιο του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.