Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Στον τόπο που γεννήθηκα…Ρύζια Κιλκίς !

Τα όμορφα Ρύζια του νομού Κιλκίς γνωρίζουμε αυτή την εβδομάδα μέσα από την εκπομπή «Στον τόπο που γεννήθηκα…» της τηλεόρασης 4Ε.
Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 12:00 δείτε εικόνες μεγαλειώδεις που μόνο η αθάνατη μακεδονική γη μπορεί να σου προσφέρει. Ένας παλιός καλός ράφτης, ένας ευγενέστατος μελισσοκόμος και ένας έμπειρος κτηνοτρόφος μας καλωσορίζουν στο μικρό αυτό χωριό!
Φυσικά η ιστορία του τόπου παρουσιάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ μαθαίνουμε για την εκκλησιά και τα σχολειά…
Ένα καλοστημένο λαογραφικό μουσείο, μια έκθεση εργόχειρων και μια εικαστική έκθεση αποτελούν την καλύτερη απόδειξη της αγάπης που έχουν οι κάτοικοι για την παράδοση και τον πολιτισμό τους…
Δυο τραπέζια,  ένα με γυναίκες και ένα με άνδρες «κλέβουν» την παράσταση…
Τρεις επίδοξες …μάστερ σεφς βάζουν όλη την..τέχνη τους και μας ετοιμάζουν «μπουρέκι»!
Οι κάτοικοι εκεί μπροστά στο παλιό σχολείο αναβιώνουν έθιμο ξεχωριστό. Ένας παραδοσιακός γάμος όπως ακριβώς γινόταν τότε κλείνει μετά τα εντυπωσιακά χορευτικά την εκπομπή. Μη τη χάσετε αυτή την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 12:00 και σε επανάληψη την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 16:45. Ελλάδα και μέσω διαδικτύου και δορυφορικά (τώρα στον Eutelsat 9A) αλλά και στον ΟΤΕ TV (και CONN-X).
Παγκόσμια σε όλες τις ηπείρους μέσω δορυφόρων…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.