Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Αλέξανδρος Κιλκίς: Διπλή πρωτιά στα παιδικά της ΕΠΣ Κιλκίς!

Με την κατάκτηση και των δυο πρώτων θέσεων στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς συνεχίστηκαν οι επιτυχίες για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς. Το Σάββατο 29 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς η περυσινή πρωταθλήτρια ομάδα παίδων της Ακαδημίας συνέτριψε στον τελικό την ομάδα της Α.Ε Πολυκάστρου με σκορ 5-0. Έτσι, διατήρησε τα σκήπτρα, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων 10 χρόνων οι ομάδες παίδων να στέφονται πρωταθλήτριες του νομού.
Η ομάδα προπαίδων (ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ) νίκησε στα πέναλτι μετά το στείρο 0-0 του κανονικού αγώνα πάλι την Α.Ε Πολυκάστρου με 3-2. Τις απονομές των κυπέλλων στους νικητές έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς κ. Βασίλειος Χατζηαποστόλου με παρόντα όλα σχεδόν τα μέλη του Δ.Σ κκ Πάταρα Κων/νο, Αντωνιάδη Σάββα κ.λπ.
Στους παραπάνω αγώνες έλαβαν μέρος για την ομαδα των προπαιδων (ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ) οι: Δούκας, Μποπότας, Μαλάνια, Κουραλίδης, Κωνσταντάρας, Μακάριος, Μιχαηλίδης, Ντράλο, Ξανδινίδης, Παναγιωτίδης, Παλαελευθεράκης, Παυλίδης, Σακαλής, Σεφερίδης, Τσιμπούκας, Φασουλάκος, Φυτανίδης, Χαλκίδης Νίκος και Χαλκίδης Φίλιππος.
Για την ομάδα παίδων του Αλεξανδρου Κιλκίς: Σμιάρης, Χαραλαμπίδης, Δεδεδάκης, Ζώτος, Κωφίδης, Λασκάκης, Λίκα, Ντζαμπισβίλι, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος Αναστάσιος, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Παρδάλης, Σαρίδης, Συμεωνίδης Γεώργιος, Τσολακίδης και Φυτανίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.