Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Καταγγελία ΚΚΕ για τη «Χρυσή Αυγή»

"Η επίθεση που πραγματοποίησαν τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία Εύοσμου, δείχνει πόσο ενοχλεί η απήχηση που βρίσκει η φωνή του ΚΚΕ. Τη νύχτα προσπάθησαν να διαλύσουν το περίπτερο του ΚΚΕ, αλλά αρκέστηκαν σε βανδαλισμούς και απειλητικά φασιστικά συνθήματα. Οι άνθρωποι αυτοί που υποστηρίζουν το ναζισμό και το Χίτλερ έτσι έχουν μάθει να δρουν: σαν κοινοί εγκληματίες. Με αυτό τον τρόπο επιτίθενται, χτυπούν, ακόμη και μαχαιρώνουν αγωνιστές, μετανάστες και Έλληνες.
Το ΚΚΕ με την ιστορία του, την πολιτική του ποτέ δε λύγισε και δεν ανέκοψε τη δράση του μπροστά στις επιθέσεις των αντιπάλων του. Ποτέ δε φοβήθηκε τα φασιστοειδή, που υπηρέτησαν το μεγάλο κεφάλαιο, ακόμη και τους Γερμανούς κατακτητές, όπως οι πολιτικοί πρόγονοι της Χρυσής Αυγής. Αυτοί αποτελούν μια εγκληματική έκφραση όσων επιδιώκουν να τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό και τους αγώνες τους. Νομίζουν ότι έτσι θα σταματήσουν την πάλη ενάντια στην πολιτική που γκρεμίζει τη ζωή των εργαζομένων, ότι θα παρεμποδίσουν την πάλη για ανατροπή αυτής της πολιτικής και θα ξεμπερδέψουν με την προοπτική, όπου ο λαός θα έχει την εξουσία στα χέρια του.
Καταγγέλλουμε στους εργάτες, τους μικρούς επιχειρηματίες, το λαό του Εύοσμου αυτές τις άνανδρες, φασιστικές επιθέσεις και δηλώνουμε ότι με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα θα βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τα συμφέροντα των εργαζομένων, για τη λαϊκή αντεπίθεση."
Κομματικές Οργανώσεις Εύοσμου του ΚΚΕ
Το Γραφείο Τύπου
της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.