Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Συλλήψεις ατόμων για αυτόφωρα αδικήματα

Συνελήφθη χθες (23.03.2012) το μεσημέρι στην Κατερίνη Πιερίας, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πιερίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 31 ετών, διότι αφαίρεσε το δίκυκλο μοτοποδήλατο ενός 58χρονου. 
Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω σήμερα (24.03.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κατερίνη Πιερίας, ένας αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας 21 ετών, διότι μαζί με έναν 22χρονο ομοεθνή συνεργό του αποπειράθηκε να διαρρήξει το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ενός 29χρονου, έγιναν όμως αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, τράπηκαν σε φυγή, καταδιώχθηκαν και συνελήφθη ο ανωτέρω, ενώ ο συνεργός του. Κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι γάντια, ένας σκούφος και ένας φακός. 
Συνελήφθη χθες (23.03.2012) το απόγευμα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, μία ημεδαπή 25 ετών, διότι, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών ότι αυτή κατέχει στην οικία της σημαντικές ποσότητες κάνναβης τις οποίες διακινεί σε διάφορους τοξικομανείς της περιοχής Αλεξάνδρειας, σε αστυνομικό έλεγχο της οικίας της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (36) γραμμάρια κάνναβης.
 Συνελήφθη χθες (23.03.2012) το βράδυ στις Καλύβες Χαλκιδικής, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Χαλκιδικής και του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός 28 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος του και της οικίας του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (0,9) γραμμάρια ηρωίνης, (7,5) γραμμάρια κάνναβης και (23) ναρκωτικά δισκία.
Συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω χθες (23.03.2012) το απόγευμα στις Σέρρες, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, τέσσερις ημεδαποί 24 έως 34 ετών, διότι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ένα μεταλλικό βυτίο υπέρβαρου τύπου, χρηματικής αξίας (1.500) ευρώ, από περιφραγμένο χώρο οικοπέδου δύο εταιρειών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμοδίους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.