Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες της σχολικής ομάδας Ποδοσφαίρου του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς

"Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος και τα μέλη της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Κιλκίς θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις μαθήτριες της σχολικής ομάδας Ποδοσφαίρου του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου και της δεύτερης θέσης που κατέλαβαν στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες Ποδοσφαίρου Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας, για το σχολικό έτος 2018-19.

Μια σημαντική διάκριση που μας κάνει υπερήφανους και χαρούμενους.

Ευχόμαστε στις μαθήτριες καλή σχολική πρόοδο και οι προσπάθειές τους να στέφονται πάντα με επιτυχία!

Θερμά συγχαρητήρια και στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του σχολείου και σε όλους τους αφανείς συντελεστές που επικουρικά συνέδραμαν για τη σπουδαία αυτή επιτυχία."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.