Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

70χρονος αποπειράθηκε να πυρπολήσει το κατάστημα της ΔΕΗ στο Κιλκίς

Με έναν ακραίο και πρωτόγνωρο τρόπο επέλεξε να διαμαρτυρηθεί στη ΔΕΗ Κιλκίς 70χρονος, με αφορμή τη διακοπή της σύνδεσής του με το δίκτυο της ΔΕΗ. 


Ειδικότερα, ο συμπολίτης μας κρατώντας έναν αναπτήρα και ένα μπιτόνι με βενζίνη στα χέρια του, απείλησε ότι θα βάλει φωτιά στο Κατάστημα της ΔΕΗ στο Κιλκίς! 

Το περίεργο αυτό συμβάν για τα δεδομένα του Κιλκίς, συνέβη το πρωί της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου 2018. 

Ο άνδρας μπήκε στο κτίριο της ΔΕΗ διαμαρτυρόμενος για τη διακοπή σύνδεσης που του έγινε και ζητούσε εξηγήσεις από τους υπαλλήλους. Από την πλευρά τους, οι υπάλληλοι προσπάθησαν να του εξηγήσουν ότι απαιτείται διακανονισμός και ειδικές διαδικασίες για την επανασύνδεση του ρεύματος. 

Κάτι που όπως φαίνεται πυροδότησε την οργή και την αντίδρασή του. Αφού λοιπόν αποχώρησε από τα γραφεία της ΔΕΗ, επέστρεψε λίγο αργότερα κρατώντας αναπτήρα και βενζίνη ανά χείρας, απειλώντας να βάλει φωτιά στο κτίριο και απαιτώντας να ικανοποιηθεί άμεσα το αίτημά του για επανασύνδεση. 

Κατευθείαν ειδοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς και αμέσως αστυνομικοί έσπευσαν στη ΔΕΗ και τον συνέλαβαν. Ο 70χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Κιλκίς. 

Σήμερα 22 Φεβρουαρίου 2018 το πρωί αφέθηκε ελεύθερος, με τη δικάσιμό του να έχει οριστεί στα τέλη Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.