Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

ΔΕΥΑΚ: "Ζητούμε από τους Κιλκισιώτες συγγνώμη για την ταλαιπωρία"

Δελτίο τύπου Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κιλκίς
Οι συχνές διακοπές υδροδότησης που παρατηρήθηκαν την τελευταία εβδομάδα στην οδό Περικλέους, σε τμήματα των οδών Αριστοτέλους, Πλάτωνος, Αριστείδου, Διογένους, Σωκράτους και στην Περιοχή του 5ου σχολείου Κιλκίς, οφείλονται σε επιβεβλημένες εργασίες σύνδεσης του νέου δικτύου που είναι από σωλήνες πολυαιθυλενίου με το υπάρχον δίκτυο παλαιό δίκτυο από αμίαντο.
Επειδή το παλαιό δίκτυο δεν είναι καταγεγραμμένο, απαιτούνται σε αρκετές περιπτώσεις απρόβλεπτες εργασίες αορίστου χρόνου, οι οποίες μπορεί να παρατείνουν την διακοπή υδροδότησης και μετά τις 2:30μμ, που είναι η συμφωνημένη ώρα με τον ανάδοχο του έργου για επανασύνδεση του νερού.

Με την ολοκλήρωση των συνδέσεων τις επόμενες ημέρες παύει η όχληση και ακυρώνεται στο σύνολό του το παλαιό δίκτυο από αμίαντο που υδροδοτούσε την προαναφερθείσα περιοχή.

Πλέον όλες οι ιδιοκτησίες που βρίσκονται στην οδό Περικλέους και σε οδούς εκατέρωθεν αυτής (τμήμα της Αριστοτέλους, της Διογένους, της Πλάτωνος και της Σωκράτους) υδροδοτούνται από νέο δίκτυο.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και ασφαλτόστρωση των τομών στα σημεία επεμβάσεων.

Ζητούμε συγγνώμη για την όχληση που προκαλείται από τις συχνές διακοπές υδροδότησης και ευχαριστούμε τους πολίτες για την υπομονή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου