Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Κιλκίς: "Ο παιδότοπος που υπόσχεται να ενθουσιάσει τα παιδιά σας"

Ανακοίνωση του Alexandros Sports Center
Στον πολυχώρο του Alexandros Sports Center θα βρείτε και παιδότοπο για τους μικρούς μας φίλους. Ο μεγάλης έκτασης παιδότοπος 1000 τ.μ. αποτελεί το ιδανικότερο μέρος για τα παιδιά, όπου μπορούν να παίξουν, να κάνουν νέους φίλους, να διασκεδάσουν ακόμα και να διοργανώσουν τα παιδικά τους πάρτι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που λειτουργεί και ως café για τους γονείς. 
Στο χώρο αυτό θα βρείτε παιχνίδια για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες π.χ. τραμπολίνο, φουσκωτά παιχνίδια, κ.ά. Ο παιδότοπος υπόσχεται να ενθουσιάσει τα παιδιά σας!

Οι μικροί φίλοι μπορούν να συνδυάσουν μια πλειάδα αθλητικών δραστηριοτήτων και παιχνιδιών, υπό την επίβλεψη των γυμναστών. Σε συνδυασμό με τη ζεστή φιλοξενία και το άψογο σέρβις το Alexandros Sports Center είναι ίσως ο καταλληλότερος χώρος για να συνοδευτούν τα γενέθλια ή η γιορτή του παιδιού σας, με παιχνίδι, ξεγνοιασιά και τις ομορφότερες αναμνήσεις.

Το ψυχαγωγικό υλικό είναι επιλεγμένο έτσι, ώστε όλα τα παιδιά να διασκεδάζουν με ασφάλεια υπό την επίβλεψη υπεύθυνου και ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού. Αναλαμβάνει το κέντρο την πλήρη οργάνωση παιδικών party, γενεθλίων και άλλων εκδηλώσεων με την ποιότητα που αξίζει σε κάθε παιδί και σε τιμές πολύ προσιτές. 

Βέβαια λειτουργεί άψογη κουζίνα στο αναψυκτήριο και μπορούν οι επισκέπτες του να απολαύσουν ζεστό και κρύο πιάτο, παγωτό και άλλα, στην πισίνα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου