Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Η "Κίνηση Εκπαιδευτικών" ν. Κιλκίς ευχαριστεί δημόσια...

Ευχαριστήριο "Κίνησης Εκπαιδευτικών"
"Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους συναδέλφους της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού για τη συμμετοχή τους στις Γ. Συνελεύσεις και την εκλογή 3 αντιπροσώπων στην 86η Συνέλευση της ΔΟΕ. 
Οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουμε στα ψηφοδέλτια της ΚΙΝΗΣΗΣ προερχόμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Συνθέτουμε απόψεις, προτάσεις με το βλέμμα στις αλλαγές που έχουν στόχο τη βελτίωση της παρεχόμενης παιδείας και των εργασιακών-επαγγελματικών δικαιωμάτων μας.

Η ενεργός συμμετοχή στις Γεν. Συνελεύσεις και η μαζικοποίηση των αγώνων θα σταθούν ανάχωμα στη συνδικαλιστική γραφειοκρατία.

Οι παθογένειες του κινήματος πρέπει οριστικά να γίνουν παρελθόν. Οι εργαζόμενοι εκπαιδευτικοί να συμβάλουν αποφασιστικά στην αναγέννησή του.Μόνο έτσι θα αποτραπούν τα σχέδια ξένων και ντόπιων που θέλουν να μετατρέψουν το σχολείο σε σχολείο της αγοράς, των μάνατζερ και των ελαστικών σχέσεων εργασίας.

Αγωνιζόμαστε και προτάσσουμε τη διεύρυνση της δημοκρατίας στα σχολεία. τη συμμετοχή της κοινωνίας και τη συλλογικότητα στη λήψη των αποφάσεων.

Είναι κρίσιμη η Γεν. Συνέλευση της ΔΟΕ στις 23-26 Ιουνίου. Οι αντιπρόσωποι της ΚΙΝΗΣΗΣ θα συμβάλλουν ενεργά στην αλλαγή κατεύθυνσης της ομοσπονδίας.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους, η συμμετοχή τους στις Γ.Σ. άνοιξε μια μικρή χαραμάδα ελπίδας.

Αισθανόμαστε την ευθύνη για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου