Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Πλούσιο σε δράση το περασμένο διήμερο για τον Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Ξεκινώντας από το απόγευμα της Παρασκευής 9/6/17, ο Αίας γιόρτασε τη λήξη της αθλητικής σεζόν με όλα του τα τμήματα στον προαύλιο χώρο του 1ου Γενικού Λυκείου. Από νωρίς παράγοντες και προπονητές άναψαν τα κάρβουνα και προετοίμασαν το χώρο για το «σουβλάκι-party» που ακολούθησε!!
Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες της Ενόργανης , του Τζούντο, του Βόλεϊ και του Στίβου παρουσίασαν πολλές ασκήσεις και παιχνίδια και παράλληλα απόλαυσαν την ποιότητα των Κρεοπωλείων Κουραλίδη που ως χορηγός του Συλλόγου εδώ και χρόνια, πρόσφερε τα γευστικότατα σουβλάκια της γιορτής. Επίσης το κατάστημα «Ελληνικά Μάρκετ Γεωργίου» πρόσφερε νερά, χυμούς, αναψυκτικά και άλλα απαραίτητα για τη γιορτή είδη. 

Πολλοί γονείς ετοίμασαν διάφορα εδέσματα για το μπουφέ που ετοιμάστηκε για τους καλεσμένους. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, τους καλεσμένους για την παρουσία τους και τα μικρά μας παιδιά που με τη χαρά τους γέμισαν και τη δική μας ψυχή αυτό το απόγευμα.

Την Κυριακή 11/6/17 το τμήμα Βόλεϊ του Αίαντα συμμετείχε στο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ) με συν-διοργανωτές τον ΑΠΟ Άτλας Κιλκίς και το Δήμο Κιλκίς που λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ενώ ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην Πλατεία Ειρήνης τελικά έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς.

Μαζί με την ομάδα μας έλαβαν επίσης μέρος παιδιά από τις ομάδες: ΑΠΟ Άτλας Κιλκίς, ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, Μίλωνας Γιαννιτσών.

Οι «κιτρινόχρωμες» 12 ομάδες μας πλημμύρισαν τα γηπεδάκια, όπου οι 36 μικροί αθλητές και αθλήτριες από τις Ακαδημίες μας διασκέδασαν και έδειξαν την «τέχνη» τους υπό των οδηγιών των προπονητών τους ενώ οι γονείς τους καμάρωναν από την κερκίδα.

Στις 12.30 που τελείωσε το τουρνουά μοιράστηκαν σάντουιτς και χυμοί σε όλους τους συμμετέχοντες και βγήκαμε αναμνηστική φωτογραφία όλοι οι Σύλλογοι μαζί. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές του πετυχημένου Τουρνουά για τις πολύτιμες αθλητικές εμπειρίες που αποκομίσαμε και πάλι.

Να ευχηθούμε καλό Καλοκαίρι σε όλους, ραντεβού και πάλι το Σεπτέμβριο στα νέα Τμήματα των Ακαδημιών μας.

Πληροφορίες-Εγγραφές στα Τμήματα Βόλεϊ: κ Αβραμίδης Ανδρέας, 6972 030 876

Για όλα τα τμήματα του Αίαντα ( Στίβος, Τζούντο, Ποδηλασία, Βόλεϊ και Ενόργανη) τηλ: 23410-76964

Γνωρίστε την ομάδα μας:

https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/

http://www.aiaskilkis.gr/

https://www.facebook.com/atermongroup/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου