Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Αυτοί είναι οι δύο κατηγορούμενοι για παιδική πορνογραφία στην Ηλεία

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αμαλιάδας, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο ανδρών υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 40 και 32 ετών, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στις 23-5-2017 στην Ηλεία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας.
Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη μεταξύ άλλων, για τις αξιόποινες πράξεις:

➤της πορνογραφίας ανηλίκων (παραγωγή, δημοσίευση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας) κατ΄ εξακολούθηση μέσω πληροφοριακών συστημάτων και κατά συνήθεια με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του,

της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους κατ΄ εξακολούθηση,

των πορνογραφικών παραστάσεων ανηλίκων (εξώθηση ανηλίκου να συμμετάσχει σε πορνογραφικές παραστάσεις με τη χρήση εξαναγκασμού και απειλής, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε το δωδέκατο έτος της ηλικίας του) κατ΄ εξακολούθηση και της άμεσης συνέργειας στις παραπάνω πράξεις.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες :
Α) (ΕΠ) BALA (ΟΝ) QEMAL του HAMIDE και της MARJE γεννηθείς 1-8-1977 στην Αλβανία,


Β) (ΕΠ) PRENCI (ΟΝ) HASAN του VASIL και της SERVETTE γεννηθείς 22-9-1985 στην Αλβανία,


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι (28-07-2017) σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με το Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας στον τηλεφωνικό αριθμό 2623071111 , για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας με την υπόθεση ενώ σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.