Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Για τρίτη φορά πρόεδρος στην κλινική "Γένεσις" ο δικός μας Γιώργος Φραγγίδης

Μετά τις πρόσφατες εκλογές στην κλινική "Γένεσις" για την ανάδειξη από τους μετόχους του νέου Δ.Σ. και την σύγκλιση σε σώμα, ομόφωνα εκλέχτηκε για 3η συνεχή φορά, πρόεδρος ο συμπατριώτης μας χειρουργός- Μαιευτήρας – Γυναικολόγος και Διδάκτωρ Ιατρικής του ΑΠΘ, ο Γιώργος Φραγγίδης.
Όπως και πριν μερικά χρόνια σαν Διοικητής στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος όπου άφησε σημαντικό έργο, αναβαθμίζοντας τις παροχές υπηρεσιών υγείας καινοτομώντας και μειώνοντας τις σπατάλες, αναδείχτηκε ένας από τους καλύτερους διοικητές στην Ελλάδα, έτσι και στον ιδιωτικό τομέα υγείας αναδεικνύεται ένας ικανός, δραστήριος και αποτελεσματικός πρόεδρος στη μεγαλύτερη μεικτή Χειρουργική, Μαιευτική, Γυναικολογική Κλινική, της βόρειας Ελλάδας, στην κλινική γυναίκας "Γένεσις" της Θεσσαλονίκης.

Αν και οι συνθήκες στα χρόνια της κρίσης είναι πολύ δύσκολες και οι πολίτες αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα ο Γιώργος Φραγγίδης συνέβαλε σημαντικά στην αναβάθμιση της λειτουργίας της κλινικής ‘’Γένεσις’’ του επιπέδου ποιότητας και ασφάλειας, με καινοτομία και εξωστρέφεια, καθιστώντας την κέντρο αναφοράς στη βόρεια Ελλάδα για Μαιευτικά, Γυναικολογικά, Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής, Πλαστικής, χειρουργικής Μαστού, περιστατικά, αντιμετωπίζοντάς τα, πάντα με ανθρώπινο πρόσωπο!

Οι μέτοχοι δεν έκαναν τίποτε παραπάνω από το να αναγνωρίσουν το έργο του και να τον τιμήσουν με το 75% των ψήφων τους.

Συγχαρητήρια Γιώργο, δύναμη και επιτυχίες στο σημαντικό έργο σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.