Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Let's do it 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Για 4η συνεχόμενη χρονιά πήραμε μέρος στην διεθνή εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού Let’ Do It, όπου εθελοντές σε κάθε χώρα (που παίρνει μέρος) συντονίζονται στο ετήσιο ραντεβού τους και καθαρίζουν κοινόχρηστους χώρους της περιοχής τους. 
Οι εθελοντές στην Ελλάδα ξεκίνησαν να οργανώνονται από νωρίς και το ραντεβού ήταν την Κυριακή 2 Απριλίου. Η προηγούμενη εβδομάδα, 27-31 Μαρτίου, ορίστηκε ως εβδομάδα Let’s do it Greece για τα σχολεία. Όλη την εβδομάδα οι εθελοντές μας δούλεψαν πιο εντατικά από ποτέ, ενώ την Τρίτη 28/3 κάναμε γενική καθαριότητα κι εξωραϊσμό του σχολείου μας. 

Έλαμψαν τα πάντα, φυτέψαμε λουλούδια, ανακυκλώσαμε, τακτοποιήθηκε η βιβλιοθήκη κι ανανεώθηκε με νέους τίτλους, καταγράφηκαν χάρτες κι εποπτικά μέσα και σιγά σιγά τακτοποιούνται σε θέσεις διαθέσιμες σε όλους.

Όλοι, μικροί και μεγάλοι, δεσμευτήκαμε να διατηρήσουμε το καλό αποτέλεσμα και να ενισχύσουμε τις προσπάθειές μας για ένα καθαρότερο και πιο ευχάριστο σχολικό περιβάλλον. Στην αποτίμηση της δράσης, τις επόμενες μέρες γράψαμε σε ταμπλό τις εντυπώσεις μας και συζητήσαμε για το πλάνο δράσης μας ως τον Μάιο.

* ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΝΩΜΗΣ
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Youtube


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου